Connect with us

Stiri despre telefoane

Nintendo Switch 2: ce stim pana acum si la ce ne asteptam

Published

on

Nintendo Switch 2: ce stim pana acum si la ce ne asteptam din partea unui gadget cam indraznet pentru 2023 su 2024. Nu de alta, insa consolele mici de gaming par sa fie inclocuite cu succes de unele modele de telefoane!

Si intr-un peisaj de gaming in continua evolutie, Nintendo pare sa fie pregatita sa lanseze o noua consola, care ar putea sa nu fie ceea ce multi se asteptau. Desi detaliile sunt inca neclare si se bazeaza pe zvonuri, informatii recente sugereaza ca viitoarea consola Nintendo Switch 2 nu va include un ecran OLED.

Acest lucru ar putea fi vazut ca un pas inapoi, mai ales cand luam in considerare calitatea vizuala superioara a jocurilor pe modelul OLED al modelului actual.

Advertisement

Informatiile provin de la un utilizator de pe subreddit-ul Gaming Leaks, cunoscut sub numele de SoldierDelta. Acesta a impartasit nu doar informatii despre lipsa ecranului OLED, dar a mentionat si ca noua consola va avea caracteristici AR (Realitate Augmentata). Aceste caracteristici AR sunt probabil legate de o functie noua de camera, care este inca un zvon neconfirmat.

Initial, se vorbea despre o lansare pe 24 septembrie, dar acum se ia in considerare si data de 3 noiembrie ca o optiune de rezerva. Pretul nu a fost inca stabilit, dar cifrele vehiculate anterior erau de 400 si 449 de dolari, in functie de model. Este important de mentionat ca aceste cifre pot suferi modificari pana la lansarea oficiala.

Trebuie sa tratam aceste informatii cu precautie. Desi SoldierDelta a aratat ca are acces la informatii din interior, nimic nu este inca batut in cuie. Daca Nintendo Switch 2 va fi lansat intr-adevar la sfarsitul anului 2024, este de asteptat ca mai multe detalii sa fie dezvaluite in lunile urmatoare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des