Connect with us

Stiri despre telefoane

Primul trailer pentru cel mai asteptat horror, Night Swim

Published

on

Primul trailer pentru cel mai asteptat horror, Night Swim si daca este weekend, ne permitem sa luam macar o mica pauza de la tehnologie si sa ne indreptam atentia spre activitati mai relaxante, asa cum mai facem de obicei la final de saptamana.

Nu ca un horror ar insemna neaparat o “activitate relaxanta”, insa sunt filme care te tin lipit de scaun si nu iti prea dau timp sa te plictisesti.

Intriga si suspansul sunt la ordinea zilei in noul film de groaza “Night Swim”, care urmeaza sa fie lansat la inceputul anului viitor, pe 5 ianuarie. Filmul, care a fost produs de James Wan, cunoscut pentru operele sale anterioare precum “Saw” si “The House of Darkness”, promite sa ofere publicului o experienta cinematografica de neuitat.

Advertisement

Primul trailer pentru cel mai asteptat horror, Night Swim

Scenariul este semnat de Bryce McGuire, care a mai lucrat la proiecte precum “Paper Bag Head”. In spatele productiei se afla nume grele din industrie, inclusiv Jason Blum, cunoscut pentru filme ca “Moonlight” si “The Invisible Man”.

Producatorii executivi includ Atomic Monster Pictures si Blumhouse Productions, doua companii cu un istoric solid in genul horror.

Filmul se bazeaza pe un scurtmetraj din 2014 si il are in centrul actiunii pe White Russell, interpretand rolul lui Revale, un fost jucator de baseball din Major League. Din cauza unei boli degenerative, Revale este fortat sa se retraga din sportul pe care il iubeste.

Advertisement

Night Swim – trailer, aproape 3 milioane de vizionari in 24 ore!

Alaturi de el, in aceasta calatorie plina de incertitudini, se afla sotia sa Eve si cei doi copii, Iss si Elliot. Familia se muta intr-o casa noua, cu speranta unui nou inceput.

Revale vede in piscina din curtea casei o oportunitate de a se recupera fizic si de a-si relua cariera in baseball. Cu toate acestea, casa are un trecut intunecat care ameninta sa distruga viata linistita pe care familia spera sa o aiba. Forte malefice sunt eliberate, iar familia se trezeste prinsa intr-un vartej de evenimente terifiante.

Advertisement

Primul trailer pentru cel mai asteptat horror, Night Swim

Un aspect interesant al filmului este legat de tehnologia folosita. Filmul va beneficia de efecte vizuale avansate, iar trailerul a oferit deja o privire asupra modului in care acestea vor fi implementate. Night Swim va explora teme precum boala, retragerea din viata publica si impactul acestora asupra dinamicii familiale.

Night Swim este produs de Universal Pictures este una dintre cele mai vechi si de succes case de productie de film din lume. Fondata in 1912, compania face parte acum din Universal Filmed Entertainment Group, care la randul sau este o subdiviziune a NBCUniversal, detinuta de Comcast.

Ei au mai produs o serie de filme iconice si francize de succes, printre care se numara “Jurassic Park”, “Fast and Furious”, “Despicable Me” si “The Bourne Series”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des