baterie

5.5-inch G4 Replica / Clona ieftina de LG G4

5.5-inch G4 Replica / Clona ieftina de LG G4

5.5-inch G4 Replica / Clona ieftina de LG G4 – Asa cum era de asteptat, dupa replicile de Samsung Galaxy S5 si Samsung Galaxy S6, foarte repede a aparut si o clona a lui LG G4, produs ce se vinde pe internet la un pret de aproximatv 300 de lei!

Retineti ca acest articol este unul informativ si chiar daca exista magazine internationale ce vand astfel de clone / replici pentru LG G4, nu trebuie sa aduceti in tara astfel de produse deoarece este ilegal! Daca sunteti prinsi la vama cu astfel de telefoane, pe langa confiscarea si distrugerea produsului va alegeti cu o amenda frumoasa sau mai  mult de atat.

Cel putin la exterior, telefonul este 1:1 cu originalul, in afara de materialul ce imbraca carcasa din spate care in mod normal ar trebui sa fie din piele, in cazul acesta mai mult ca sigur ca vorbim despre o imitatie din piele. In rest, nu sunt diferente, chiar si sistemul de operare este customizat incat sa ne faca sa credem ca avem in mana un telefon original. Asa cum veti vedea in clipul de mai jos, telefonul arata chiar bine. Orientativ, la sfarsitul acestui articol veti vedea si link catre produs, dar repet, nu aduceti in tara asa ceva chiar daca tentatia este mare!

 

In ciuda faptului ca telefonul arata bine si are pret mic, trebuie sa ne uitam si la specificatiile tehnice care sunt destul de modeste:

 • Procesor MTK6572 Dual Core la op viteza de 1Ghz
  Placa grafica de tip Mali-400
  Mermorie RAM de 512MB
  Memorie interna 4GB
  Ecran cu diagonala 5.5″ qHD 960×540 rezolutie
  Baterie cu capacitatea de 1800mAh
  Sistem de operare Android 4.4.2 KitKat
  Camera principala de 5 MP
  Un singur SIM
  3G, WiFi, gesturi inteligente, USB si Bluetooth.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=J38jFvoOMKg[/wpsm_video]

Orientativ, puteti intra sa vedeti oferta AICI.