Connect with us

Telefoane Chinezesti

Elephone S7, vedem primul video si se pare ca va fi un super telefon!

Published

on

Elephone S7 este telefonul ce va fi lansat in curand de catre companie si mai interesant este ca acest model va veni cu un display curbat, un adevarat edge to edge, semn ca producatorilor din China le merge din ce in ce mai bine. Citeam la inceputul anului pe un alt site de tehnologie din Romania cum ca “In curand, bula telefoanelor chinezesti se va sparge” (am citat aproximativ din memorie)

Desigur ca spui astea cand interesul tau este sa promovezi anumite companii si sa arunci intr0un con de umbra aceste telefoane chinezesti, insa iata ca “bula” nu se sparge, ba din contra, aceasta creste mai mare si mai solida…

elephone-s7-333

Revenind la Elephone S7, compania ne lasa sa vedem intr-un clip video pe YouTube telefonul in toata splendoarea sa, vedem un adevarat display edge to edge, ecran de 5.5″ cu rezolutie FHD.

Advertisement

Specificatiile tehnice nu sunt clare si cu toate ca unele magazine deja il listeaza, sunt diferite inadvertente. Posibil ca acest telefon sa vina in doua versiuni, una cu display “normal” de 5″ si alta mai dotata, versiune cu display curbat despre care tocmai am vorbit anterior. Multi spun ca va fi practic o clona a noilor telefoane de la Samsung, posibil sa fie asa…

elephone s7 13adfs

Mi-e greu sa cred ca pretul va fi cel pe care-l vedeti si voi mai jos, captura reprezinta un S7 la precomanda pe gearbest.com. Aveti mai jos doua clipuri, primul ne arata partea de display si cateva dintre specificatiile lui Elephone S7, in clipul numarul 2 vedem cum arata spatele acestui smartphone.

Elephone S7 va arata asa cum ne dam seama din clip destul de bine, asta pentru cine prefera acest tip de design 3D cu reflexii, poate pentru unii este numai un kitsch.. Elephone S7 se pare ca va costa sub 120 de dolari, specificatiile tehnice sunt bune dar nu chiar grozave, avem insa aparent un scanner de iris si camera de 16 MP, detalii legate de dotari, in tabelul de mai jos.

Advertisement

Elephone S7, vedem primul video si se pare ca va fi un super telefon!
Brand:
Category:

Parerile noastre

Retineti ca aceste pareri se refera strict la specificatii tehnice, nu reprezinta un review detaliat! Nu garantam acuratetea specificatiilor tehnice. Partea de design este pur subiectiva.

0

https://www.youtube.com/watch?v=pTiHPvMg0CA

https://www.youtube.com/watch?v=Mi5yyEhc8_U

elephone s7

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

  1. Radu Negut

    septembrie 8, 2016 at 17:13

    Va veni la review?

  2. Christian van Grues

    septembrie 8, 2016 at 17:16

    Cei de la Meizu pregatesc si ei o clona (meizu_m96) procesor Samsung Exynos 8890, ecran curbat cu rezolutie 2.560 x 1.440,

  3. Christian van Grues

    septembrie 8, 2016 at 17:17

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171