baterie

LG V20 este noua bestie cu Android, iata pret, specificatii si pareri

LG V20 este noua bestie cu Android, iata pret, specificatii si pareri

LG tocmai a lansat smartphone-ul mult așteptat V20 la un eveniment din San Francisco. Smartphone-ul este așteptat să sosească în primul rând pe piața din Coreea, iar mai apoi își va face drum spre alte piețe, inclusiv India si de ce nu, il asteptam si la noi in romania. Interesant este ca acesta este primul dispozitiv din lume ce va rula pe Android 7.0 Nougat din cutie.

LG V20 este un upgrade semnificativ pentru predecesorul său LG V10, de asemenea, este vorba și de un design schimbat, o noua configuratie a camerei foto, compania ne promite si un sunet de calitate

lg-v20-ah-ns-11

Desigur, senzorul de amprentă este asezat in partea din spate a telefonului, chiar sub cele doua camere de filmat, compania sustine ca LG V20 a trecut cu bine si testul de durabilitate MIL-STD 810G  la fel ca V10. LG V20 este, de asemenea, mai usor si mai subțire decât V10, noua varianta are numai 7.6mm grosime și cântărește 174 de grame, în timp ce V10 a avut 8.6mm grosime și cântărea 192 de grame. Aliajul AL6013 folosit la constructia carcasei se foloseste si in construcția de avioane, MIL-STD 810G este practic un standard definit de către armata americană!

 

Una dintre cele mai importante modificari este camera foto duala, este la ora actuala un trend si observ ca tot mai multe companii isi doteaza telefoanele cu asa ceva, prima are un unghi de 135 de grade cu lentile de 8 MP si una cu 16MP si 75 de grade, camera foto secundara este dotata cu un senzor de 5MP. Captura video in cazul camerelor principale ajunge pana la 2160p si 30 de cadre pe secunda, camera sa bucura si de o stabilizare optica sau laser autofocus, LG a fost de altfel si prima companie din lume ce a introdus aceasta functie pe un telefon mobil.

 

După cum am mentionat si la inceput, LG V20 este primul smartphone din lume care rulează pe Android 7.0 Nougat, interfata de utilizator este LG UX 5.0.

LG V20 este noua bestie cu Android, iata pret, specificatii si pareri
Brand:
Category:

Parerile noastre

Retineti ca aceste pareri se refera strict la specificatii tehnice, nu reprezinta un review detaliat! Nu garantam acuratetea specificatiilor tehnice. Partea de design este pur subiectiva.

0

    Telefonul are practic doua ecrane, unul de 5.7″ cu diagonala de 5.7″, rezolutie 1440 x 2560 pixeli si 513 ppi densitatea de pixeli, ecranul secundar are o rezolutie de 160 x 1040 pixeli si diagonala 2.1″, acesta este deasupra celui principal.

    LG V20 este declarat a fi primul telefon din lume ce va avea suport audio 32-bit Hi-Fi Quad DAC (cu suport pentru FLAC), asta inseamna teoretic un sunet clar prin reducerea distorsiunilor și a zgomotului ambiental cu până la 50 la sută, telefonul se bucura si de certificare Bang&Olufsen. Acesta poate înregistra, de asemenea, clipuri video Hi-Fi si Low Cut Filter (LCF).

     

    LG V20 va avea un pret de aproximativ 700 de dolari la nivel international, probabil la noi in tara va ajunge sa coste ceva mai mult, insa este clar un telefon de top si unul dintre cele mai dotate la ora actuala!