Connect with us

Telefoane Chinezesti

iOcean X7S Telefon Octa Core Acum In Romania

Published

on

iOcean X7S – probabil ca numele nu va spune nimic, nu ati auzit de asa ceva pana acum, dar stati sa vedeti cat de mult se schimba lucrurile atunci cand apar la suprafata specificatiile tehnice. Telefoanele chinezesti incep sa nu mai fie privite ca inainte, ele capatand respect in fata audientei si incep sa fie aduse si in tara noastra de diferite magazine online.

Este cazul si acestui model, iOcean X7S,un smartphone in adevaratul sens al cuvantului ce poate tine piept multor modele de top. Cum tehnologia avanseaza si componentele de top se ieftinesc apar si telefoane competitive la preturi “de bun simt”

Telefonul este comercializat si in Romania gratie rodroid.ro, are garantie 1 an de zile si un pret de 1,199.00 RON

Advertisement

iOcean X7S Telefon Octa Core Acum In Romania 

iOcean X7S #roDroid (4)

Telefonul are un procesor performant cu 8 nuclee, un MediaTek MT6592 ce ruleaza la 1.7 GHz,procesor ajutat de 2 GB memorie RAM in timp ce ca procesor video intalnim un PowerVR SGX 544 de generatie cu cel prezent pe Samsung Galaxy S4.

Surprizele nu se opresc aici: Camera foto principala este de 13 MP in timp ce secundara este de 5 MP, camera ce ofera posibilitatea capturii foto 1080p(1920×1080) FHD.

Advertisement

Ecranul este unul de 5 inci FHD IPS cu rezolutia 1920×1080 cu 441 ppi si tehnologie OGS !

iOcean X7S #roDroid (3)

Daca inca nu sunteti convinsi, iata toate specificatiile tehnice ale acestui telefon.

Brand / Model Iocean X7S
Specificatii
OS Android 4.2
CPU MT6592 Octa Core 1.7GHz
GPU PowerVR SGX 544
RAM 2GB
ROM 16GB
Extend card MAX supports 32GB Class 10 Micro SD Memory Card (TF-Card)
Ecran
Display Size 5.0 inch FHD
Screen Resolution 1920×1080
Screen Type LTPS-LCD, Multi-Touch Capcitive Screen
Display Colour 16 Million Colors
General
Color Black
Dimensions 141 x 69 x 8.95 mm
Net Weight 150g with battery
Camera
Front Camera 5.0 mega pixel, supports Skype Video Calls
Rear Camera 13.0 mega pixel / Auto Focus / Flash Light
Retele
2G GSM: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
3G WCDMA: 900 / 2100 MHz
SAR Unknown
SIM Card Slot Dual Sim, supports W+G / G+G
Fisiere Multimedia
Audio MP3, AAC, WAV, etc,
Video AVI, MP4, FLV, 3GP, MOV, ASF, MPEG, RMVB, H.263, H.264, etc
Date 
Data transfer Bluetooth 4.0
Mobile internet WiFi, EDGE, GPRS, UMTS, HSPA, HSPA+
GPS GPS
Functii
Functions / Features G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, FM radio, Wifi, GPS, Multi-touch, Dual SIM, Schedule Power on/off, Missed Calls Notification LED, E-compass, Gyroscope Sensor, Air Gesture
Sensor Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor
Baterie
Battery Li-Pol Battery 2000mAh
Pachet
What’s in the box Battery x 1, Earphone / Headset x 1, Power Charger x 1, USB Cable x 1

12

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Banu Cristian

    august 30, 2014 at 19:33

    Detin acest telefon de circa 4 luni (cumparat pe la jumatatea lunii mai 2014 de pe rodroid.ro (sper sa nu fie considerata reclama) (apropo de pret a ramas acum la 949 lei) , pot confirma ca este exceptional , mai ales display-ul care are o vizibilitate perfecta din orice unghi ar fi privit. Ruleaza fara nici o problema aplicatiile din Play Store. Nu am intalnit pana acum pic de lag poate si datorita faptului ca vine din fabrica cu Android stock. Dupa upgrade-ul la 4.4.2 am avut doar doua aplicatii in chineza (calendarul si o tastatura) , dar ambele pot fi dezinstalate. Telefonul vine rootat din fabrica (si dupa actualizare la 4.4.2 pastreaza accesul root). Deja au inceput sa apara custom ROM-uri pentru acest telefon (pentru doritori). Am instalat si eu un custom rom , dar sincer sa fiu m-am intors la ROM-ul stock care este foarte bine optimizat. Si conexiunea wireless si cea 3G functioneaza ireprosabil de asemeni si GPS-ul. Display-ul este foarte sensibil. Inca un punct forte , ambele SIM-uri suporta 3G , putand fi schimbata cartela activa 3G din setari foarte simplu. SIM 1 este micro sim , iar SIM2 este normal. Mi-a mai placut si faptul ca stie USB OTG , am testat cu un stick USB si cu un mouse , le depisteaza imediat dupa conectare fara nici o interventie. Este un dual SIM dual standby nu dual sim active. Singurele puncte slabe ar fi faptul ca cele trei taste capacitive de la baza display-ului nu sunt luminate (dar nu este o tragedie) si faptul ca bateria de 2000 mAh la o utilizare moderata “tine” cam o zi maxim o zi si jumatate (cu 3G activ permanent). La o utilizare intensiva scade undeva la 8 9 ore dupa care trebuie reincarcat. Reincarcarea dureaza cca 2 ore de la priza , prin USB ceva mai mult cam 4 ore). Pe undeva este de inteles avand in vedere procesorul puternic si ecranul de 5 “. Dar sunt si multe alte telefoane – branduri mari) la care bateria nu dureaza mai mult. Recent a primit actualizarea la 4.4.2 kitkat , ceea ce nu se intampla la unele case mai mari (ex Samsung Galaxy S3 care a ramas pe dinafara). O nota buna este si suportul tehnic oferit de firma IOCEAN , care mi-a raspuns cu promptitudine la orice intrebare pusa. Chiar nu ma asteptam. Felicitari chinezilor , daca o tin tot asa s-ar putea sa vedem surprize in top-urile producatorilor.
    O mica corectie , sper ca autorul articolului sa nu se supere , GPU-ul este MALI 450 MP4.
    Ca o concluzie este un telefon de top

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171