AllCall Madrid este un telefon nou, iata pret, dotari si pareri legate de acest telefon produs de catre compania chinezeasca ce nu a impresionat foarte mult pana acum.

Telefoane produse de AllCall sunt gasite si la noi in Romania, cei de la iHunt le au in oferta. AllCall Alpha, Rio, Atom sau Bro.

Din pacate, acest producator nu are in oferta si modele cu adevarat performante sau competitive, nici macar cu design atragator. Ele sunt mai mult adresate celor ce au cu adevarat bugete reduse sau nu vor sa investeasca mult intr-un simplu telefon.

allcall madrid

AllCall Madrid pastreaza aceleasi coordonate, pretul nu va trece in China de 60 USD. Chinezii nu au putut sa se abtina nici de data aceasta, au imprumutat ei ceva de la un telefon de TOP.

Daca nu au reusit sa faca telefonul sa semene cu un model ce costa sute de euro, macar imaginea de fundal sa o fure.

CITESTE SI:  Aproape full display, OPPO Find X cu 93.8% screen to body
AllCall Madrid  allcall madrid
AllCall Madrid

Cei de la Apple cu siguranta nu se vor supara, pun pariu ca nici nu stiu de existenta acestei companii.

AllCall Madrid are specificatii tehnice foarte slabe pentru final de 2017 si inceput de 2018, nu trebuie sa ne suparam. Pretul spune multe, la 60 USD nu avem cum sa primim altceva.

Exista un display cu rezolutie 1280×720 pixeli, raport clasic de 16:9 si diagonala de 5.5″, nimic impresionant. Nu ne impresioneaza nici procesorul, un mtk6580 lansat in 2015, procesor cu 4 nuclee ceruleaza pana la 1.3GHz.

1GB RAM 32-bit single-channel 533 MHz LPDDR2 (4.3 GB/s), Android 7.0 Nougat, 8GB stocare interna si slot MicroSD, baterie de 2600 mAh, camera principala de 8MP cu senzor SONY si camera secundara de 2MP.

Mai multe nu ar fi de spus, este posibil totusi sa-l vedem si prin Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree