AllCall Mix 2 va fi dotat cu noul procesor MTK Helio P23

AllCall Mix 2 va fi dotat cu noul procesor mtk Helio P23 si este primul telefon cu adevarat interesant produs de catre cei de la AllCall, asta in ciuda faptului ca nu exita pana acum un AllCall Mix 1!

Daca intram pe site-ul oficial www.allcall.hk, observam imediat ca oferta nu este deloc bogata si nici foarte atractiva. Cu toate astea, cei de la iHunt au aduus in Romania aproape toate modelele dar si huse sau folii.

allcall mix 2

Nu avem multe detalii legate de acest nou terminal, stim ca va fi unul dotat, asta daca ne raportam si la restul modelelor AllCall. Ni se promite Android Oreo direct din cutie, Helio P23 MT6763T (anuntat in august 2017) si intalnit la ora actuala pe Vernee X sau Oukitel K6.

CITESTE SI:  Ulefone Power Max telefon cu baterie mare, 13.000 mAh

allcall mix 2

Acest pprocesor are 8 nuclee, 8 thread-uri (fire de executie), ruleaza pana la 2,5GHz, suporta maxim 6GB RAM si este fabricat pe o tehnologie de 16nm – 64bit.

allcall mix 2 allcall mix 2
allcall mix 2

AllCall Mix 2 ar putea integra tehnologia FaceID si ar fi dotat cu display de 5.99″, Full HD+ 18:9, 6GB RAM si 64GB stocare interna, 2 camere foto, NFC, incarcare wireless si o baterie de 3500 mAh. Mai multe detalii vom avea in perioada imediat urmatoare.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here