Acasă Stiri despre telefoane

Allview si mesageria RCS Google pe 19 telefoane, in rețelele Orange și Vodafone

5

Allview aduce mesageria RCS Google pe 19 terminale, in rețelele Orange și Vodafone serviciul este disponibil sunt: A9 Lite, X4 Soul Infinity Plus, X4 Soul Infinity L, X4 Soul Infinity N, X4 Soul Infinity S, X4 Soul Infinity Z, P4 PRO, P9 Life, P9 Energy S, P9 Energy Lite 2017, P41 eMagic, P7 Lite, P8 PRO, P43 Easy, X4 Soul Vision, V2 Viper S, X4 Soul Lite, X4 Soul Mini S și P8 eMagic.

Probabil ca lista de telefoane va fi updatata cat de curand de catre cei de la Allview si astfel, mesageria RCS Google va putea fi folosita si de utilizatorii altor modele Allview.

De ceva vreme, se tot vorbeste despre disparitia serviciului traditional de mesaje text, “SMS” asa cum il stim noi. SMS (Short Message Service) este un serviciu dezvoltat inca din anii 1980. Insa, cu adevarat, primul mesaj SMS a fost trimis in data de 02 decembrie 1992 de un inginer de 22 de ani (Neil Papworth).

Primul SMS a fost trimis de pe un computer si textul era “Crăciun Fericit”. Destinatarul a fost Richard Jarvis, director al Vodafonei în acel moment.

Revenind in anul 2018, trebuie sa stiti ca RCS Google este un ecosistem cu o infrastructură care permite numeroase funcțiuni de instant messaging, care înregistrează o creștere rapidă printre utilizatori și care oferă o libertate mai mare de mișcare utilizatorului, prin transmiterea rapidă de fișiere,a fotografiilor la rezoluție mare, a gif-urilor şi a video-urilor cu ajutorul unui design simplu și intuitiv. Serviciul este gratuit, putând fi utilizat atât prin conectare la datele mobile precum şi la Wifi.

Avantajele RCS Google sunt numeroase, pentru că indiferent de tipul utilizatorului, se dispersează orice limită în comunicare. Dacă prin serviciul SMS pot fi transmise doar mesaje de tip text, în cadrul utilizării serviciului RCS Google se pot realiza discuții de grup, se pot face transferuri de fișiere mari către grupurile create, se pot trimite mesaje multimedia. În plus, aplicația notifică utilizatorul când ceilalți tastează, când se trimit mesaje, când este recepționat mesajul sau când sunt trimise/primite fișierele.

Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România, introduce serviciul de mesagerie Rich Communication Services (RCS) Google pe 19 dintre terminalele companiei. Serviciul va putea fi accesat din rețelele Orange și Vodafone. Implementarea serviciului RCS este rezultatul eforturilor depuse în parteneriatul început de Allview cu Google în urmă cu un an.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
allview-aduce-mesageria-rcs-google-terminale-retelele-orange-vodafoneAllview aduce mesageria RCS Google pe 19 terminale, in rețelele Orange și Vodafone serviciul este disponibil sunt: A9 Lite, X4 Soul Infinity Plus, X4 Soul Infinity L, X4 Soul Infinity N, X4 Soul Infinity S, X4 Soul Infinity Z, P4 PRO, P9 Life, P9 Energy...

5 COMENTARII

  1. Foarte bine , este un pas inainte pentru cei de la Allview si ma incanta si pentru ca sunt posesorul unui dintre telefoanele care beneficiaza de aceasta optiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.