Acasă Firmware Allview Allview anunta update la Android 5 Lollipop pentru P6 Energy

Allview anunta update la Android 5 Lollipop pentru P6 Energy

5

Allview anunta update la Android 5 Lollipop pentru P6 Energy – Allview P6 Energy, unul dintre telefoanele cu cea mai mare baterie din lume (5000 mAh) va primi cat de curand un update la Android 5.0 Lollipop, acest update urmand sa soseasca pe telefoane incepand cu data de 24 august 2015!

Este o veste buna pentru posesorii de P6 Energy, mai ales ca in prezent telefonul ruleaza Android 4.4 KitKat si ramane de vazut daca acest update de firmware va sosi via OTA (over the air) sau se va putea descarca de pe allview.ro si instala ulterior pe telefon.

werf

5 COMENTARII

  1. Am facut si eu update la 5, dar e cu probleme. Mi-a dezinstalat evernote, a încărcat enorm memoria si mai am doar 150m liberi (inainte aveam vreo 1g) si nu ma lasa nicicum sa updatez nici o alta aplicatie. Sper sa nu trebuiasca sa resetez…

  2. Ai facut la Lollipop sau vrei sa stii? Normal ar fi sa poti sa te intorci, asta daca ai facut un backup complet sau exista pe allview.ro 4.4 pentru P6 Energy.

  3. Ne-au distrus astia cu Android 5, sa faca ceva sa ne intoarcem la 4.4 ca e naspa, sau sa puna cineva un backup sa ne scoata din cacao, ca, cu astia de la Allview e jale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.