nofollow

Allview E2 Living backup oficial firmware 4.2.2 – In caz ca aveti modelul Allview E2 Living si dintr-un motiv sau altul cautati o versiune oficiala de firmware pentru acest telefon, ati nimerit unde trebuie. In arhiva veti gasi fisierele necesare, driverii USB pentru Allview E2 Living si programul (SP_Flash_Tool) cu care sa rescrieti acest firmware. Retineti ca este posibila pierderea garantiei motiv pentru care rescrieti aceasta versiune de Android pe propria raspundere! Este vorba de versiunea Android 4.2.2 Jelly Bean.

sdfgbsd Allview E2 Living backup oficial firmware 4.2.2

Arhiva (460 MB)ce contine fisierele necesare o descarcati de AICI si apoi o dezarhivati intr-un folder pe deskTOP. Instalati driverii in caz ca nu sunt instalati deja pe calculatorul vostru, instalati si programul cu care veti scrie aceasta versiune de Android si apoi porniti instalarea. Daca doriti, puteti extrage si numai anumite fisiere (imagine de boot, etc)din folderul ce contine sistemul de operare.

 

10 COMENTARII

  1. Salut sunt incepator in domeniul asta dar recent am intampinat o problema cu acest tip de telefon Alvviev al deschid si ramane blocat la sigla nu trece mai departe am facut Factory reset si nimic aceeasi problema o mai am si la o tableta cu aceeasi marca ce pot face in acest caz fara a merge la un service si sa dau o caruta de bani? Multumesc si o zi frumoasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree