Acasă Tablete Allview Allview Impera i10G Specificatii Si Pret

Allview Impera i10G Specificatii Si Pret

0
nofollow

Allview Impera i10G Specificatii Si Pret

Astazi firma Allview, cea mai buna firma importatoare de tablete si telefoane mobile din Romania lanseaza inca o tableta de calitate, una cu specificatii de top ce includ un procesor Intel® Atom™ Z3735D cu frecvența de 1,83 Ghz și arhitectură pe 64 de biti, 2GB de RAM si memorie interna de 32 GB, devenind astfel cea mai buna tableta aflata sub brand romanesc alaturi de Viva 10G si ea o tabeta de top.

De data aceasta, Allview Impera i10G ruleaza sistemul de operare Windows 8.1 si nu android asa cum am fost obisnuiti pana acum.

De remarcat inca un aspect important, ecranul tabletei este unul de o calitate foarte buna de tip IPS-LCD cu rezolutia 2048×1536 pixeli, aspect 4:3 ce reda 16 milioane de culori.

Nici camera foto nu este mai prejos, aceasta fiind de 5 MP cu senzor OV5645, iar camera secundara are un senzor de 2 MP.

Allview Impera i10G Allview Impera i10G Specificatii Si Pret

” Impera i10G va capta atenția persoanelor active care petrec foarte mult timp în compania unui device mobil. Este produsul care îți oferă instrumentele de care ai nevoie în activitatea de zi cu zi, care asigură performanța unui procesor Intel® Atom și un multi-tasking avansat. Sistemul de operare Windows oferă posibilitatea de a realiza mai multe activități în același timp, iar ecranul de 9,7” asigură mobilitate și este potrivit pentru snap view, putând fi împărțit după necesităti.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Impera i10G înglobează tehnologii și specificații de top. Tableta dispune de un procesor Intel® Atom™ Z3735D cu frecvența de 1,83 Ghz și arhitectură pe 64 de biti, de o soluție grafică Intel HD Graphics, memorie Flash de 32 GB și RAM de 2 GB. Astfel, performanța și eficiența energetică sunt la standarde ridicate.

Display-ul IPS de 9,7” care echipează tableta, prin rezoluția uimitoare de 2048×1536 px, redă detalii impresionante, culori pătrunzătoare și oferă o experiență vizuală excepțională. Tableta dispune de 2 camere foto de 5 MP și 2 MP, care facilitează realizarea de fotografii, filmări si convorbiri video.

6 Allview Impera i10G Specificatii Si Pret

Impera i10G utilizează sistemul de operare Windows 8.1 with Bing. Acesta asigură un multi-tasking avansat și productivitate maximă. Tableta are inclusă subscripția Office 365 Personal pentru un an, care poate fi utilizată inclusiv pe un PC sau laptop cu Windows si care asigură 1 TB spatiu de stocare în One Drive.

Utilizând un spațiu comun de stocare, toate device-urile cu Windows se pot sincroniza pentru a avea acces la aceleași fișiere. Astfel, Impera i10G este ideală pentru gestionarea datelor personale și profesionale, oferind un mediu perfect de organizare. Device-ul poate fi utilizat împreună cu o tastatură și un mouse sau folosind ecranul tactil.

Tableta Impera i10G este disponibilă începând de astăzi pe bază de precomandă, la prețul de 1.249 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here