Acasă Firmware Allview Allview P6 PRO primeste update la Android 6.0 Marshmalow

Allview P6 PRO primeste update la Android 6.0 Marshmalow

36

Allview P6 PRO primeste update la Android 6.0 Marshmalow, este un update oficial si o veste buna pentru cei ce au achizitionat deja un astfel de telefon. Vestea buna este ca acest update vine in varianta OTA (over the air) si asta inseamna ca utilizatorul poate instala noua versiune fara sa se complice prea mult.

Conform celor de la Allview, prin aceasta actualizare utilizatorii vor beneficia de o mai buna stabilitate a soft-ului, securitate sporita, precum si de remedierea unor bug-uri minore.

Este interesant ca desi discutam despre un telefon lansat in toamna anului 2015, iata ca cei de la Allview continua sa ofere actualizari chiar daca a trecut un an si jumatate de cand a fost prezentat, initial telefonul Allview P6 PRO rula sistemul de operare Android Lollipop 5.1.

Iata si pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru actualizare:

1. Porniti telefonul si conectati-l la o retea WiFi

2. Asigurati-va ca aveti un card de memorie in telefon si ca acesta este selectat ca locatie implicita de scriere

3. Deschideti aplicatia “Actualizari de sistem” din meniul de aplicatii:

4. In aplicatia “Actualizari de sistem” se cauta versiunea de soft si se bifeaza optiunea: Download

5. Se asteapta descarcarea softului nou in memoria card-ului microSD a telefonului

6. Pe ecranul telefonului va aparea un mesaj care va informeaza despre aceasta noua actualizare de soft

7. Selectam “Incepe”, aparatul se va restarta automat si apoi va incepe tot in mod automat procedura de update

8. Dupa finalizarea procesului de actualizare, telefonul se va restarta automat iar fiserul de update descarcat in memoria microSD se va sterge automat dupa finalizarea procesului de actualizare.

Procedura de mai sus poate fi urmata si de alti utilizatori Allview care au modele diferite aflate sub acest brand, asta in cazul in care nu au cautat deja actualizari oficiale pe telefoanele lor.

36 COMENTARII

  1. Am facut update la android 6 si cand apas de 2 ori pe butonul de pornire (telefonul fiind aprins) suna la 112 ,si nu stiu cum sa fac sa schimb comanda ,nu gasesc in setarile telefonului .Asa mai bine nu faceti update la telefon sa nu patit ca mine.

  2. Observ ca nu sunt singurul care am aceasta problema, am o multime de apeluri la 112. Am incercat sa dezactivez functia si din cate se pare este integrata in sistem. Sper sa apara alt update care sa scoata functia.

  3. O mare prostie functia asta fe apel 112…! Practic face telefonul inpracticabil! De cel putin 5,6 ori pe zi apeleaza aiurea! Voiam sa-l dau copipului, si sa iau altul, dar de acum adio allwieu!

  4. salut cosmin la mine a facut up-date la un allview p6 pro dar am o noua functie daca apas de 2 ori butonu de power sau de 3 ori suna la numaru de urgenta 112 vreau sa stiu cu sa-i dezactivez aceasta functie ca suna cate odata fara sa stiu si chiar fara sa apas butonul

    • Cele mai recente telefoane Allview au in meniu o functie dedicata SOS. De acolo poti activa sau dezactiva. Banuiesc ca asta s-a intamplat, a fost introdusa functia prin acest update. Cauta in meniu cu atentie si vezi daca apare setarea respectiva.

  5. Și eu am aceiași problema. Sună la 112. Daca asta a fost cerințele cu buton SOS care sa blocheze aiurea nr de urgente sa fie sănătoși. Vor pierde clienți ?

  6. sal cel mai prost update mai bine nu il faceam pe langa butonul de panica am pierdut si functia de a transfera date de pe tel pe pc telefonul nu recunoaste cablul usb mai am un tel acelasi model si imi recunoaste cablul usb si pot tranfera datele cand dau in sectiunea de tethering&portable hotspot si am cablu usb bagat in telefon obtiunea usb tethering imi apare cu fontul mai sters si nu il pot activa SOLUTII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here