Connect with us

Review telefoane

Allview V3 Viper – Review camera foto de 13MP

Published

on

Allview V3 Viper – Review camera foto de 13MP si de fapt, sunt doua camere de 13MP. Nu este un terminal de  tip dual camera, insa si cea frontala are tot un senzor de 13MP. In general, cei de la Allview, au telefoane cu camere foto bune.

Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP

Ma refer in principal la terminalele care costa peste 700 de lei. Allview V3 Viper se incadreaza in aceasta categorie, pretul lui este de 799 lei.

Allview V3 Viper, are o camera foto destul de buna, insa nu perfecta. Interfata este customizata asa cum trebuie si are cateva setari interesante, exista si HDR, functie pentru infrumusetare si chiar optiunea “Selfie Group”. Camera frontala este dotata si cu un LED Flash.

Advertisement

Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP

Allview V3 Viper – Review camera foto – Nu am gasit detalii legate de producatorul senzorului, aplicatia pe care o folosesc pentru a afla aceste detalii, a dat gres de data aceasta. Astfel de detalii, nu sunt oferite nici de catre Allview.

Asa filmeaza Allview V3 Viper. O face in format mp4, la 30 de cadre pe secunda, rezolutie 1080p. Clipul de mai sus are 1 minut si 34 de secunde, ocupa 192Mb. Nu exista stabilizare optica, cea electronica isi face treaba decent.

Advertisement

[flm_button link_address=”https://l.profitshare.ro/l/4268160″ link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”Allview V3 Viper – VEZI PRET ACTUALIZAT” button_size=”SM” button_color=”Green” text_color=”White” button_style_3d=”D3″ rounded_corners=”4″]

Asa cum observam in galeria foto de mai sus, meniul camerei este customizat, interfata este bine pusa la punct. Are o multime de optiuni, inclusiv mod traducere (cuvant sau paragraf). Modurile principale sunt:

 • Recunoastere text
 • Filmare lenta
 • Time-lapse
 • Scanare coduri
 • Imagine PDF (inclusiv conversie in PDF)
 • GIF
 • Traducere
 • Scanare card
 • Memo
 • Selfie de Grup

Allview V3 Viper – Review camera foto – Putem adauga si filtre de culoare sau un watermark “Allview” pe fotografii. Captura se poate realiza apasand butonul dedicat sau oriunde pe ecran. Rezolutia urca pana la 13MP in format 4:3, sau 10 MP daca se alege 16:9.

Exista si posibilitatea de adaugare a locatiei, intalnim si timer, posibilitatea de oprire sunet, linii de ghidare pe display, putem alege intre 50Hz sau 60Hz.

Advertisement

Pozele sunt bune, in primul rand, mi-a placut efectul de fundal blurat. Nu ai nevoie de doua camere pentru a obtine un bokeh placut, asta daca ai un senzor bun. In schimb, focalizarea in conditii de macro, putea sa fie mai buna. Daca vrei sa fotografiezi o floare cat mai de aproape, trebuie sa incerci de mai multe ori.

Allview V3 Viper – Review camera foto – Stiu ca va intereseaza mai mult rezultatele si mai putin datele tehnice, iata si pozele:

Fundal frumos blurat, natural:

Advertisement

Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP

Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MPAm vrut sa pozez florile de mai jos, cat mai de aproape. Am reusit si rezultatele sunt bune. Insa, asa cum spuneam si anterior, nu vei reusi din prima sa focalizezi precis:

Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MPPoze pe timp de zi, acestea au fost facute la innceput de februarie, in statiunea Mamaia. Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MPFotografie de tip selfie (camera frontala):

Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP

Poze pe timp de noapte, rezultatele sunt bune si in acest caz:

Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MP Allview V3 Viper - Review camera foto de 13MPCa o concluzie si la acest capitol, as spune ca pentru 799lei, Allview V3 Viper are o camera foto buna. Daca si clipul video era mai ok, merita o nota mai mare. Avand in vedere toate acestea, as spune ca per total, ar merita 4.3 stele din 5.

In caz ca sunteti interesati de materialul de unboxing si material video, puteti intra AICI. Un articol de review in care am analizat performantele si acumulatorul, AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. aileni flavius

  februarie 13, 2018 at 20:41

  Un smartphone bunicel cu specificatii tehnice decente!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des