Allview V3 Viper – Review camera foto de 13MP si de fapt, sunt doua camere de 13MP. Nu este un terminal de  tip dual camera, insa si cea frontala are tot un senzor de 13MP. In general, cei de la Allview, au telefoane cu camere foto bune.

allview v3 viper - review camera foto

Ma refer in principal la terminalele care costa peste 700 de lei. Allview V3 Viper se incadreaza in aceasta categorie, pretul lui este de 799 lei.

Allview V3 Viper, are o camera foto destul de buna, insa nu perfecta. Interfata este customizata asa cum trebuie si are cateva setari interesante, exista si HDR, functie pentru infrumusetare si chiar optiunea “Selfie Group”. Camera frontala este dotata si cu un LED Flash.

allview v3 viper - review camera foto

Allview V3 Viper – Review camera foto – Nu am gasit detalii legate de producatorul senzorului, aplicatia pe care o folosesc pentru a afla aceste detalii, a dat gres de data aceasta. Astfel de detalii, nu sunt oferite nici de catre Allview.

Asa filmeaza Allview V3 Viper. O face in format mp4, la 30 de cadre pe secunda, rezolutie 1080p. Clipul de mai sus are 1 minut si 34 de secunde, ocupa 192Mb. Nu exista stabilizare optica, cea electronica isi face treaba decent.

[flm_button link_address=”https://l.profitshare.ro/l/4268160″ link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”Allview V3 Viper – VEZI PRET ACTUALIZAT” button_size=”SM” button_color=”Green” text_color=”White” button_style_3d=”D3″ rounded_corners=”4″]

Asa cum observam in galeria foto de mai sus, meniul camerei este customizat, interfata este bine pusa la punct. Are o multime de optiuni, inclusiv mod traducere (cuvant sau paragraf). Modurile principale sunt:

  • Recunoastere text
  • Filmare lenta
  • Time-lapse
  • Scanare coduri
  • Imagine PDF (inclusiv conversie in PDF)
  • GIF
  • Traducere
  • Scanare card
  • Memo
  • Selfie de Grup

Allview V3 Viper – Review camera foto – Putem adauga si filtre de culoare sau un watermark “Allview” pe fotografii. Captura se poate realiza apasand butonul dedicat sau oriunde pe ecran. Rezolutia urca pana la 13MP in format 4:3, sau 10 MP daca se alege 16:9.

CITESTE SI:  Allview X5 SOUL PRO - unboxing si primele pareri

Exista si posibilitatea de adaugare a locatiei, intalnim si timer, posibilitatea de oprire sunet, linii de ghidare pe display, putem alege intre 50Hz sau 60Hz.

Pozele sunt bune, in primul rand, mi-a placut efectul de fundal blurat. Nu ai nevoie de doua camere pentru a obtine un bokeh placut, asta daca ai un senzor bun. In schimb, focalizarea in conditii de macro, putea sa fie mai buna. Daca vrei sa fotografiezi o floare cat mai de aproape, trebuie sa incerci de mai multe ori.

Allview V3 Viper – Review camera foto – Stiu ca va intereseaza mai mult rezultatele si mai putin datele tehnice, iata si pozele:

Fundal frumos blurat, natural:

allview v3 viper - review camera foto

allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera fotoAm vrut sa pozez florile de mai jos, cat mai de aproape. Am reusit si rezultatele sunt bune. Insa, asa cum spuneam si anterior, nu vei reusi din prima sa focalizezi precis:

allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera fotoPoze pe timp de zi, acestea au fost facute la innceput de februarie, in statiunea Mamaia. allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera fotoFotografie de tip selfie (camera frontala):

allview v3 viper - review camera foto

Poze pe timp de noapte, rezultatele sunt bune si in acest caz:

allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera foto allview v3 viper - review camera fotoCa o concluzie si la acest capitol, as spune ca pentru 799lei, Allview V3 Viper are o camera foto buna. Daca si clipul video era mai ok, merita o nota mai mare. Avand in vedere toate acestea, as spune ca per total, ar merita 4.3 stele din 5.

[flm_button link_address=”https://l.profitshare.ro/l/4268160″ link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”Allview V3 Viper – VEZI PRET ACTUALIZAT” button_size=”SM” button_color=”Green” text_color=”White” button_style_3d=”D3″ rounded_corners=”4″]

In caz ca sunteti interesati de materialul de unboxing si material video, puteti intra AICI. Un articol de review in care am analizat performantele si acumulatorul, AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree