Cele doua tablete lansate in vara anului trecut de catre compania cu sediul in Brasov, Allview, primesc in sfarsit cea mai recenta varianta a sistemului de operare Android. Este vorba despre versiunea 4.4.2 KitKat, versiune ce a fost lansata acum cateva zile si pentru tableta Allview Viva Q8.

Nu are rost sa mai enumar beneficiile pe care le aduce v.  4.4.2 deoarece cred ca toti utilizatorii le cunosc, insa am sa citez in cele ce urmeaza un paragraf de pe blogul oficial Allview.

Allview Viva Q7 şi Q7 Life Primesc Update Android 4.4.2 KitKat

5781c6642d

“Printre beneficiile update-ului se numără: o interfaţă mai prietenoasă (icon-uri noi, sistem de widget-uri îmbunătăţit, tranziţie mai fluentă între ecrane), multitasking mai rapid, editor de imagine îmbunătăţit, consum redus de memorie, funcţionare mai bună a tehnologiei wireless display, tastatură cu funcţii noi (zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe reţelele de socializare), player audio îmbunătăţit (previzualizare album în lock-screen), buton dedicat de screenshot, cloud printing, immersive mode (poţi rula mai multe aplicaţii în mod Full Screen).”

Pentru cele doua tablete exista proceduri separate pentru update. Fisierele necesare pentru update si procedurile le aflati AICI.

Atentie, acest update firmware este unul oficial oferit de Allview, din acest motiv nu veti pierde garantia tabletei o data cu instalarea acestei versiuni.

CITESTE SI:  Allview P8 eMagic primeste un update major de firmware

10 COMENTARII

 1. Am instalat update-ul, fara probleme. Ce am constatat?
  1. O scadere spectaculoasa a punctajului pe AnTuTu Benchmark – nu spun cat deoarece cred ca prima testare pe vechiul android nu era reala.
  2. Per ansamblu (parere subiectiva, nefiind sustinuta de benchmark) tableta Viva Q7 Life se misca mult mai bine cu 4.4.2 KitKat.
  3. In rest 4.4.2 KitKat vine cu foarte multe setari si facilitati in plus, dar despre asta cred ca sunt informatii pe larg in alta parte…

 2. Am facut update la 4.4.2 cu succes insa am incercat sa o rootez Fara rezultat.
  Root trebuia facut inainte de a trece la KitKat ?

 3. Buna am facut update la 4.4 si acum nu merge sa o rotez puteti face un tutorial pentru viva q7 cu4.4 root?sau sa imi spuneti cum pot reveni la 4.2.2?

 4. tableta e low budget…ecran slab…touch slab…tre sa apas mai ciobaneste in unele cazuri…bateria…nota 7 . la ram si procesor..nici nu zici ca are caracteristicile astea. parca totul e la jumate. am avut un Asus Fonepad…1Gb Ram si procesor 1.2 single core. se misca avion. dar la banii care i-am dat pe tableta asta (250ron) e ok.

 5. Se rezolva problema memoriei cu acest update?LA viva q7 androidul recunoaste memoria interna a tabletei ca find card SD si asta este o mare problema….

 6. Am updatat pe tableta respeciva si dupa ce am pus android kit kat bateria nu tine nici o jumate de ora. Ce sa fac?

 7. Pai in primul rand incarc-o la maxim si vezi cat tine. Daca ai testat lucrul asta, poate fi un bug si trebuie sa iei legatura cu Allview daca mai ai garantie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord