Acasă Telefoane Allview Allview X3 Xtreme aproape de lansare sau ziua si telefonul Allview!

Allview X3 Xtreme aproape de lansare sau ziua si telefonul Allview!

0

Allview X3 Xtreme – Inca un telefon nou ce se va lansa in curand, as spune ca avem ziua si telefonul de la Allview, asta dupa ce ieri vorbeam despre lansarea in curand a unui alt telefon, Allview X3 Soul PLUS.

Despre acest Allview X3 Xtreme nu avem prea multe informatii oferite de catre importator, poza de mai jos este singura pentru moment oferita catre presa, ma astept ca in zilele viitoare sa vedem informatii noi legate de acest telefon.

Daca Allview X2 Xtreme a fost si este varful de gama al companiei, ma astept ca si acest nou telefon sa aiba acelasi statut, adica un smartphone destul de dotat si cu pret ce poate sari peste 2000 de lei. Asta daca nu este un downgrade asa cum se intampla in cazul Allview X3 Soul – Allview X2 Soul, in Romania se poate orice pana la urma!

allview X3 Xtreme

Pentru moment vad un X si 0 dar si 2 camere foto, asta inseamna ca este probabil ca noul Allview X3 Xtreme sa vina cu doua camere foto principale capabile de filmare la rezolutie 4K Ultra HD. Ma astept ca telefonul sa fie destul de dotat, 4GB RAM, cu siguranta un procesor de la MediaTEK mai puternic dar si un ecran cu o rezolutie macar ca cel de pe versiunea anterioara a telefonului.

Mai vad jos si Q4, posibil ca telefonul sa fie lansat mai spre sfarsitul anului, Black Friday 2017 si Craciunul sunt ocazii bune pentru Allview sa vanda, ramane de vazut la ce pret vor vinde acest telefon si lista completa de dotari, posibil un rebrand Gionee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here