Allview X4 Soul Infinity urmeaza a fi lansat in curand, probabil in luna septembrie. Mai mult decat atat, clar va fi cel mai interesant telefon aflat sub brand local si cel mai atractiv Allview de pana acum.

Asta, cel putin la nivel de design, ar trebui sa arate cam asa:

allview x4 soul infinity, cateva detalii noi!

Este singura imagine pe care compania ne-a oferit-o, insa, ea vine de la inceputul anului. Oricum, in linii mari, cam asa ar trebui sa arate acest Allview X4 Soul Infinity, asta avand in vedere faptul ca este o randare oficiala.

Insa, cei de la Allview au publicat pe YouTube 2 clipuri noi in care putem vedea telefonul intr-o proiectare 3D. De altfel, brasovenii sustin ca este un telefon proiectat chiar de catre ei. Oricum, se refera la design, ansamblul hardware cred ca va fi produs tot de MediaTEK.

CITESTE SI:  Cu ce oferte vine de Paste compania Allview?

Sunt clipuri scurte, au numai cateva secunde, suficiente insa sa ne facem o idee. Se pare ca nu va fi un dual camera, observam un singur senzor, amprenta in partea din spate, apar si butoanele in partea laterala.

In primul clip, Allview X4 Soul Infinity se contureaza si mai bine, aflam cateva detalii vagi legate de display. Observam senzorii, difuzorul si camera foto. Totusi, nu stim clar pana unde anume se intinde acest display, cat de lata este practic portiunea respectiva. Nu aflam pentru moment nici alte detalii legate de display, de marginile acestuia, etc.

Posibil sa mai primim astfel de materiale pana in momentul in care el va fi lansat oficial.

allview x4 soul infinity, cateva detalii noi!

20 COMMENTS

  1. Poate ca ar fi bun, poate au rebranduit si ceva mai ok…Dar daca scrie Allview….imi provoaca greata! Mai bine Cubot! De asta sotia nu s-a plans, dar de allview…din prima saptamana. Desigur, cu Allview, 2 telefoane, a insemnat sa descopar si bucuria service-urilor! De multe ori, iar cu unul dintre ele din ziua nr. 4!!!!

  2. Am tot citit despre el si mi se pare destul de interesant ce vor sa faca, sunt curios sa vad rezultatul final.

  3. Cam scurte clipurile, dar destul ca sa imi dau seama despre ce este vorba. O intrebare, sa inteleg ca senzorul de amprenta va fi amplasat pe spate?

  4. Multumim ca ati venit cu detalii noi ca deobicei. Chiar ma intrebam cand o va mai aparea ceva nou despre Misteriosul Infinty:).

  5. Imi place foarte mult cum arata acest concept. Sa speram ca il vor lansa pana la sfarsitul lunii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree