Acasă TABLETE Android 4.5 Lollipop Detalii Si Lansare

Android 4.5 Lollipop Detalii Si Lansare

0

Android 4.5 Lollipop Detalii Si Lansare

Asa cum se stie, versiunile de Android pe care Google le lanseaza sunt poarta denumiri de prajituri, produse dulci, deserturi sau cum vreti sa le catalogati. Pe langa acest aspect interesant, denumirile sunt si in ordine alfabetica. Am avut pana acum Android 2.3 Gingerbread, 3.o HoneyComb. 4.0 Ice Cream Sandwich,  4.1 Jelly Bean sau 4.4 KitKat, acestea fiind cele mai cunoscute versiuni de Android.

Android 4.5 Lollipop se incadreaza perfect in peisaj, litera L asteptand sa faca si ea parte din denumirea celei mai noi versiuni a sistemului de operare Android pe care Google o vrea lansata in vara acestui an.

uy77 Android 4.5 Lollipop Detalii Si Lansare

Pe de alta parte circula anumite zvonuri ce ne dau de inteles ca cei de la Google vor sa sara peste versiunea 4.5 si sa lanseze direct v. 5.0 sub denumirea de Android Key Lime Pie.

ggg Android 4.5 Lollipop Detalii Si Lansare

Oricare ar fi denumirea noii versiuni de Android pe care cu siguranta o vom primi in vara acestui an, Google vrea sa faca o schimbare majora la nivel de UI si se va baza foarte mult pe Google Chrome, HTML 5 sau Google Search, aducand si functia de multitasking la un alt nivel.

Toate acestea poarta numele de Project Hera si indiferent de numele pe care il va purta noua versiune de Android, Google ne va oferi o surpriza placuta.

Sursa

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here