Acasă Firmware Allview Android 5.0 Lollipop Disponibil Pe Allview Speed Quad

Android 5.0 Lollipop Disponibil Pe Allview Speed Quad

2

Astazi, 03.03.2015 firma Allview a oferit primul update la cea mai recenta versiune de Android pentru un produs din oferta.

Allview Speed Quad este prima tableta aflata sub brand romanesc ce beneficiaza oficial de update la Andoid 5.0 Lollipop.

Informatia a aparut pe pagina oficiala de Facebook a companiei iar fisierele necesare realizarii trecerii de la Android 4.4 KitKat la varianta beta Android 5.0 Lollipop impreuna cu tutorialul aferent se gasesc pe site-ul companiei.

we

Avantajele actualizarii de soft sunt:

  •  actualizarea sistemului de operare Android de la 4.4.2 KitKat la 5.0 Lollipop;
  •  o interfață mai nouă pentru meniul de setări rapide;
  •  o nouă interfață pentru aplicația Setări;
  •  adăugarea unor aplicații noi.

In functie de feedback-ul pe care clientii il vor transmite in legatura cu stabilitatea acestei versiuni, cei de la Allview vor lansa si alte versiuni optimizate si adaptate nevoilor.

Tutorialul de instalare si fisierele – aici.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

  1. Salut,
    Am facut si eu astazi update oficial pentru tableta Allview Speed Quad si se comporta foarte prost, se blocheaza aplicatiile, primesc eroare de not responding si in general se misca foarte greu. Am cumva posibilitatea sa revin la o versiune de SO anterioara? Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here