Acasă Telefoane Chinezesti Arata chiar super bine, ELEPHONE U2 cu camera motorizata

Arata chiar super bine, ELEPHONE U2 cu camera motorizata

0

ELEPHONE U2 se pare ca va fi un fel de Vivo Nex S, insa mai ieftin, cel putin asta realizam dupa ce ne uitam la primele poze oficiale. Au mai existat cateva informatii referitoare la acest terminal, insa atunci nu cunosteam nici numele real, pozele erau facute pe PC.

ELEPHONE U2 chiar arata super bine, insa cu siguranta pretul va fi si el pe masura. De altfel, cei de la Elephone au scos in acest an cateva telefoane chiar de calitate, ma refer in primul rand la Elephone U si mai ales la U PRO, acesta are un procesor Qualcomm Snapdragon 636. Cred ca acest producator isi intareste astfel pozitia, probabil cea mai buna companie din China, ma refer la cele mai mici sau de rang “B”.

elephone u2

Vedem o poza reala mai sus, ne dam seama ca imprumuta elemente de design de la mai multe telefoane. Huawei P20 PRO, Vivo Nex S si chiar de la OPPO Find X. Punctul de atractie este fara indoiala dat de camera secundara, aceasta pare a fi una motorizata. Daca va fi asa, este esential ca mecanismul sa fie unul foarte bun si sa nu dea rateuri!

elephone u2

Au aparut si cateva detalii tehnice, nu foarte multe, insa stim ca telefonul va avea nu mai putin de 5 camere foto, display FHD+ cu o diagonala de 6.26″, carcasa din sticla plus sistem de operare Android 9 Pie! Vom afla in perioada urmatoare mai multe detalii tehnice, posibil ca pana la finalul anului 2018, ELEPHONE U2 sa fie disponibil in oferta magazinelor.

REVEDEȚI PREZENTAREA
rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here