backup stock oficial firmware KitKat pentru Allview X2 SOUL – Mai jos gasiti fisierele ce contin sistemul de operare original de la Allview pentru modelul X2 Soul, acest backup se instaleaza din recovery, aveti mai jos link si pentru fisierul de recovery (Philz CWM) ce va trebuie pentru restaurare.

Procedura este utila pentru cei ce doresc sa revina la original dupa ce au instalat versiuni customizate de firmware pe X2 Soul, sau pentru cei ce au facut modificari ale sistemului de operare sau acesta da semne de “oboseala”

555 Backup stock oficial firmware KitKat pentru Allview X2 SOUL

Fisierele sunt exclusiv pentru Allview X2 Soul, nu incercati instalarea pe alt telefon (fie el si Allview) si trebuie sa stiti ca urmati procedura pe propie raspundere. Fisiere oferite de Cata Versi, developer ce se ocupa de acest sistem de operare. AICI aveti si un MIUI pentru acest model de telefon.

Descarca sistemul de operare.

Descarca Philz CWM.

13 COMENTARII

  1. Salutare,vreau un backup soft original allview X1 Xtreme varianta 32gb, rog ajutor.am pus softul de la gionee efife e7 si vreau sa revin la allview x1 xtreme pentru garantie.rog ajutor,dar nu cu firmware-ulnde pe siteul lor ca nu merge la mine.ms

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree