Beelink Intel BT3 TV Box de calitate cu procesor Intel si Windows 10 – Beelink este o firma ok, specializata pe astfel de gadgeturi dar si pe producerea de mini PC-uri printre altele, desigur, firma cu sediul in ShenZhen, China.

Este practic un mini computer ce poate fi folosit pentru entertainment, gaming, productivitate office, gaming, vizionare clipuri cu rezolutii de pana la 4K si codecuri MOV,MPEG2,MPG,RMVB,WMV,RM,MPEG-4,MPEG-1 sau va poate transforma televizorul intr-unul de tip Smart TV.

Acest TV box ruleaza sistemul de operare Windows 10, este dotat cu un procesor 64 bit quadcore fabricat de Intel modelul Atom Cherry Trail x5-Z8300 si o placa video tot de la Intel, Intel HD Graphic ajunsa la generatia 7.

未命名 -3.cdr Beelink Intel BT3 TV Box de calitate cu procesor Intel si Windows 10

Pentru conexiuni rapide, este dotat si cu un port USB 3.0 dar si cu unul de tip 2.o, mufa speciala pentru conectarea unu cablu de internet, conectarea la televizor sau la monitor se face prin intermediul portului HDMI, insa trebuie sa aveti un televizor sau monitor compatibil.

777 Beelink Intel BT3 TV Box de calitate cu procesor Intel si Windows 10

Daca nu va ajung cei 40 GB stocare disponibili, puteti atasa unul exterior prin intermediul portului USB, acest model dispune si de conectivitate Bluetooth 4.o, WIFI: 802.11 a/b/g/n 2.4G / 5.8G, mufe speciale pentru conectarea unor casti sau a unui microfon, memoria RAM este de 2GB, cea externa poate fi extinsa rapid si prin intermediul unui card de memorie, modelul Beelink Intel BT3 avand si slot pentru carduri de memorie.

Mai multe detalii si oferta completa, AICI.

CITESTE SI:  Ultimele zile in care mai poti accesa 800 de Joburi pentru juniori