Acasă Telefoane Chinezesti Blackview Omega Pro, telefon cu 3GB RAM si un cupon de reducere...

Blackview Omega Pro, telefon cu 3GB RAM si un cupon de reducere de pret!

1

Blackview Omega Pro, telefon cu 3GB RAM si un cupon de reducere de pret! – Blackview Omega Pro este telefonul chinezesc pe care am sa il prezint astazi, un smartphone la care am si o reducere de pret de aproximativ 30$ pentru potentialii clienti, reducere exclusiva oferita de catre magazinul gearbest.

Este un telefon cu de toate, adica dotari excelente pentru pretul sau si as incepe prin a va spune ca acest model are de la un sistem sunet Hi-Fi si pana la ecran fabricat de catre LG si pana la o memorie RAM de 3GB, un inconvenient ar fi rezolutia ecranului, parca producatorul s-a zgarcit si a vrut sa ramana numai HD, insa diagonala este de 5″ motiv pentru care nu ar trebui sa fie niciun fel de problema!

ty Blackview Omega Pro, telefon cu 3GB RAM si un cupon de reducere de pret!

Specificatiile tehnice complete le vedeti in tabelul de mai jos, urmand ca la sfarsitul articolului sa gasiti codul de reducere si link direct catre magazin.

[komper pid=113 category=1]

Telefonul este disponibil in nuantele “violet black”, “rose gold” si “pearl withe”, codul ce scade pretul cu cca 30$ este OMEAG, cod ce devine valabil numai ce va autentificati cu contul vostru de client (sau facebook) in magazinul gearbest, oferta completa de pret si restul informatiilor le gasiti AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here