Acasă Stiri despre telefoane

Bluboo Dual va veni cu o camera duala, posibil clona iPhone 7!

1

Bluboo Dual va veni cu o camera duala, posibil clona iPhone 7! Si spun asta deoarece asemanarea din poza randata este destul de mare, spre deosebire de Bluboo Edge care este o clona clara de Samsung Galaxy S7 Edge si despre care am vorbit AICI, acest Bluboo Dual este pentru moment numai un zvon, el nu apare pe site-ul oficial.

Insa, ma astept sa se concretizeze si asta deoarece in 2016 am observat ca telefoanele chinezesti nu au stat pe loc si am avut parte de specificatii tehnice excelente si dotari de top, ma astept ca 2017 sa fie un an si mai bun pentru aceste telefoane.

Pentru moment, poza de mai jos este tot ceea ce stim despre acest telefon, vedem cele doua camere si LED-ul flash pozitionate fix ca in cazul lui iPhone 7, insa avem si un senzor de amprente si o constructie ce pare metalica unibody, ma astept ca acest telefon sa aiba un ecran de 5.5″ si in mod normal, ar trebui sa fie unul de buna calitate, un FHD 1080p.

bluboo-dual

Nu este singurul telefon chinezesc cu 2 camere foto principale, pe piata exista deja un Elephone dual dar si cei de la Ulefone se pare ca pregatesc ceva de genul asta, am vorbit mai pe larg despre asta in acest articol.

Daca tot va veni cu o camera duala, Bluboo Dual ar fi bine sa fie dotat si cu cel putin 3GB RAM si procesor octacore si cel mai important aspect, meniul camerei va trebui sa fie bine pus la punct si intregul ansamblu hardware sa fie bine integrat si optimizat. In caz contrar, nu vad de ce ar mai lansa asa ceva…\

Si pretul este posibil sa fie unul mai piperat, posibil in jur de 200 de dolari sau peste aceasta suma, asta daca zvonurile legate de acest telefon se vor materializa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.