Connect with us

Telefoane Chinezesti

BLUBOO S8+ Plus, varianta imbunatatita a modelului anterior

Published

on

BLUBOO S8+ Plus, varianta imbunatatita a modelului anterior, model pe care l-am testat aici pe androidro.ro. A fost unul dintre primele telefoane chinezesti cu display 18:9, adica una dintre primele clone de Samsung S8.

Prima versiune, Bluboo S8, nu a fost una rea, insa intotdeauna este loc de mai bine. Asta au inteles si cei de la Bluboo, acum ei aduc varianta S8+ (Plus)

Nu scapam de acel 360 OS 2.0, un Ui care se pare ca nu este pe placul multora, UI care cu greu poate fi inlocuit. Sa speram ca versiunea aceasta este imbunatatita.

Advertisement

BLUBOO S8+ Plus se lanseaza chiar in data de 11.11.2017, pretul initial va fi de 149.99 USD, apoi va urca la 179.99 USD. Aparent, pare un telefon mult mai ok si destul de apropiat de noul UMIDIGI S2 care a venit si el deja la androidro.ro.

Cunastem pret, stim si cum arata noul telefon, producatorul de da si detalii tehnice.

Astfel, BLUBOO S8+ Plus vine cu un display de 6″ fabricat de catre SHARP, laminare completa, protectie Gorilla Glass 4 si o rezolutie HD+, asta inseamna 1440×720 pixeli. Ecranul va fi tot unul cu un raport 18:9.

Advertisement

Procesorul are 8 nuclee, nu ni se spune modelul. Mai mult ca sigur va fi un MediaTEK MTK 6750T. Exista si 4GB RAM plus 64GB stocare interna, aceasta poate fi marita pana la 256GB.

BLUBOO S8+ Plus va rula Android 7.0 Nougat cu interfata amintita anterior. Exista si 2 camere foto principale, una cu senzor SONY IMX 258 de 16MP (interpolat) si una de 3MP, LED dual flash.

Telefonul va avea o baterie de 3600 mAh cu tehnologie de incarcare rapida, incarcatorul va fi unul de 5V si 2A. Camera secundara are un senzor de 8MP, constructia este metalica, utilizatorul nu are acces la baterie.

Advertisement

Acestea sunt principalele detalii tehnice, BLUBOO S8+ Plus este inca un telefon cu display 18:9, unul din multele existente la ora actuala.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des