Connect with us

Stiri despre telefoane

Oferta buna, camera sport cu WiFi si captura video 4K la 30 fps

Published

on

Spun ca este o oferta buna deoarece am tot scris despre aceste camere video sport cu pret mic, insa majoritatea filmau 4K la un framerate destul de slab si practic filmarea 4K la 10 sau 15 fps nu are rost.

Nu vad de ce sa implementezi pe aceste gadgeturi filmari la rezolutie inalta daca senzorul sau softul nu permit, mai mult ca sigur ca este un truc de marketing si intr-un final, cel ce o cumpara tot nu va filma 4K din pricina acelui frame rate mic. 10 sau 15 cadre pe secunda inseamna putin si imaginile vor fi sacadate rau de tot.

Este genul de camera ce asteapta o rebranduire, nici macar nu are inscriptionata o companie pe carcasa, astfel de camere au adus si cei de la Evolio pe piata de la noi din tara si modelele lor chiar le-am vazut in oferta multor magazine online din China.

Advertisement

g54fqfe2

 

Din moment ce pur si simplu nu are un nume, ne vom referi la ea ca la o simpla camera sport, avantajul acestor gadgeturi poate fi si acela ca ele vin dotate cu tot felul de accesorii in pachet, de la carcasa ce-i ofera rezistenta la apa sau socuri usoare si pana la tot felul de prinderi, carabine si cureluse cu ajutorul carora poate fi fixata pe aproape orice suprafata.

 

Advertisement

Rezolutiile video la care poate filma – 4K 30fps/2.7K 30fps/1080P 60fps/1080P 30fps/720P 120fps/720P 60fps/720P 30fps – H.264 codec

Rezolutii foto – 16M/12M/8M/5M/2M jpeg

Aceasta camera video de actiune vine si cu conectivitate WiFi, este compatibila cu Android si IOS, are un display cu o diagonala de 2″ pe care pot fi vizionate imaginile in timp real sau cu ajutorul caruia utilizatorul poate configura camera. 

Advertisement

Exista si o aplicatie speciala pentru ea, aplicatie ce se instaleaza pe telefon pentru a avea un control mai bun, acumulatorul are o capacitate de 900mAh, slot USB si pentru cardurile de memorie. Pentru filmari la rezolutie 4K sau 2K este necasar un card de memorie din clasa 10 cu viteza de scriere de 12 MB/s.

666666532t53

Camera este dotata cu un senzor aparent de calitate si spun asta deoarece este un SONY IMX179, lentila 170° wide si zoom 4x.

Pretul este de 38.60 EUR, insa cu ajutorul codului VE5OFF acesta scade pana la 36.67 EUR, oferta completa este disponibila in pagina magazinului. Puteti afla despre alte reduceri de preturi in cadrul magazinului daca veti da LIKE acestei pagini de Facebook!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des