Acasă Telefoane Chinezesti Cand Doogee MIX apare intr-un articol cumparat pe Forbes

Cand Doogee MIX apare intr-un articol cumparat pe Forbes

2

Cand Doogee MIX apare intr-un articol cumparat pe Forbes, adica fix in cadrul faimoasei reviste din America, infiintata in 1917 si evaluata în anul 2006 la 1 miliard de dolari americani, a carei venituri din publicitate erau evaluate la 250 de milioane de dolari anual, asta conform wikipedia.ro!

Daca ne-am lamurit in legatura cu Forbes, haideti sa ne lamurim si in legatura cu articolul postat, cel in legatura cu Doogee MIX. Personal, cred ca el este cumparat (articolul), nu este nimic nefiresc in asta, insa personal nu prea ma incanta aceste genuri de articole.

Da, si aici pe androidro.ro am articole sponzorizate, insa ele sunt marcate cu (P) si nu este vorba despre recenzii ale telefoanelor mobile, mai mult accesorii pentru camere video, drone ieftine sau alte lucruri mai marunte. Un review al unui telefon nu ar trebui cumparat niciodata, nu poate fi obiectiv!

Da, Doogee MIX este un telefon super ok, mi-ar face placere sa-l testez si eu sa vad despre ce este vorba mai ales ca discutam despre un design asamanator cu cel al lui Xiaomi Mi Mix. Insa, in articol, observ ca Mi Mix este oarecum pus in umbra de catre autor…

“În primul rând, Doogee Mix este mult mai confortabil în mână decât Mixul Mi. Cele mai multe dintre acestea se datorează dimensiunii mai mici a afișajului – un panou de 1080p de 5,5 inci, spre deosebire de dispozitivul de 6,3 inci pe dispozitivul Xiaomi. De asemenea, Doogee a facut dispozitivul lor mult mai curbat pe margini în timp ce Mi Mix este mai dreptunghiular”

Este numai un mic citat din articol, insa nu ni se prea vorbeste despre calitatea constructiei, despre performantele telefonului Doogee MIX in comparatie cu MI Mix, despre display, despre functiile si dotarile revolutionare si unice ale telefonului Xiaomi, despre sistemul de operare si despre multe alte aspecte deosebit de importante.

Da, Doogee MIX este frumos si atractiv, insa nu totul tine de margini rotunjite…

2 COMENTARII

  1. Forbes îşi poate permite să cumpere orice, la banii şi la faima lor nu ar fi o problemă. Dar cele mai bune (obiective, realiste & serioase ) review-uri tot pe Androidro.ro estem ! Bine, eu mai citesc şi alte cîteva bloguri (din .ro), şi toate împreună fac o treaba extraordinară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here