Acasă Telefoane Chinezesti Cat costa Xiaomi Mi MIX si Mi Note 2 la gearbest.com?

Cat costa Xiaomi Mi MIX si Mi Note 2 la gearbest.com?

1
nofollow

Cat costa Xiaomi Mi MIX si Mi Note 2 la gearbest.com? Cele mai recente, cele mai frumoase si cele mai performante telefoane de la Xiaomi abia au fost lansate si iata ca magazinul gearbest.com le si listeaza, insa sper sa nu aveti un soc cand veti vedea preturile, este vorba totusi de acel “Arrival Notice”, asta inseamna practic ca in curand magazinul va da drumul si vanzarilor sau cel putin precomenzilor.

4566666666 Cat costa Xiaomi Mi MIX si Mi Note 2 la gearbest.com?

Ne intereseaza si pe noi preturile, este vorba de 3 modele diferite. Xiaomi Mi MIX cu 4GB RAM, cu 6GB RAM si Mi Note 2, preturile nu sunt chiar mici, insa ma astept sa le vedem si in cadrul unor campanii menite sa le faca ceva mai accesibile, nu vreau sa folosesc totusi cuvantul ieftin in acest caz.

  • Xiaomi Mi MIX cu 4GB RAM – 766 USD
  • Xiaomi Mi MIX Ultimate cu 6GB RAM  – 889 USD
  • Xiaomi Mi Note 2 – 726 USD

567 Cat costa Xiaomi Mi MIX si Mi Note 2 la gearbest.com?

Desigur ca vorbim despre niste telefoane care au specificatii tehnice de top si aduc multe lucruri in premiera, insa ma intreb cat vor costa ele la noi in Romania, asta in cazul in care vor ajunge. Desi se tot spune ca Xiaomi Mi MIX nu va ajunge si in Europa el urmand sa se vanda exclusiv in China, se pare ca nu este asa din moment ce magazinele online incep sa-l listeze. Este posibil ca modelele sa coste aproape 1000 USD in Romania.

Daca veti apasa pe acel “Arrival Notice”, va puteti introduce adresa de mail si astfel veti afla imadiat cand telefonul poate fi comandat.

Toate sunt dotate cu Snapdragon 821, 4 sau 6GB memorie RAM si cred ca preturile sunt totusi cam mari, Xiaomi Mi MIX este cava inedit insa Mi Note 2 mi se pare ca are pretul cam exagerat pentru moment. Specificatii tehnice si clipuri video pentru Mi MIX aveti AICI si pentru Mi Note 2, AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here