baterie

Cateva pareri despre noul UMI Super varianta Euro Edition

Cateva pareri despre noul UMI Super varianta Euro Edition

UMI Super varianta Euro Edition este un telefon ce apare deja in oferta magazinelor online si in cele ce urmeaza vom vedea daca acest telefon are ceva diferit fata de varianta initiala, adica UMi Super.

Si cand spun diferit, ma refer la specificatiile tehnice deoarece pe partea de design vedem deja ca a aprimit o noua culoare, UMI Super varianta Euro Edition arata destul de bine pe albastru, cel putin in imaginile randate. Dar stim ca nu mereu imaginile de prezentare se si potrivesc cu realitatea, astept sa vad si au primul material pe YouTube cu varianta Euro Edition.

Aceasta varianta este inca cu statusul de precomanda pe gearbest.com si costa 219.99 dolari, adica fix pretul cu care sunt vandute si variantele pe gri sau auriu, cu mentiunea ca aceste doua variante nu sunt la precomanda si pot fi deja cumparate. Precomanda inseamna practic ca telefonul nu exista fizic in stocul magazinului insa poate fi comandat si la sfarsitul acestei perioade vor incepe livrarile, 26 august in cazul acestei variante.

VIDEO UMI Super Euro Edition

“Created by over 230.000 users” este mesajul pe care cei de la UMi il transmit si la nivel de design, singura modificare in afara de culoare este inscriptia “Euro Edition” ce apare pe carcasa spate.

UMI Super Euro Edition vs UMi Super

Asa cum vedem si in tabelul de mai sus, UMI Super Euro Edition este practic o recosmetizare a variantei initiale, varianta noua prin care compania incearca probabil sa atraga si mai mult atentia asupra acestui smartphone, in alt articol vorbeam chiar despre o alte varianta a lui UMi Super, articolul este AICI.