Connect with us

Stiri despre telefoane

Ceas smart “romanesc” cu pret mic, Allview Connect G

Published

on

Ceas smart “romanesc” cu pret mic, Allview Connect G, este un produs nou lansat pe piata, unul care in aceasta perioada vine impreuna cu un cadou. O pereche de casti ATW-01 de tip in ear, pretul acestora fiind de 99 lei. Ceasul costa 229 lei si teoretic, acest pachet este unul atractiv.

Nu am testat acest produs, dar pe baza specificatiilor tehnice imi dau seama ca este vorba despre ceva basic, fara prea mari pretentii. Mi-ar fi placut ca ecranul sa fie un OLED, ar fi oferit un contrast excelent si culori mai placute.

Observ ca poate fi accesorizat foarte mult, exista o varietate mare de curele de schimb si poate fi cumparat in mai multe nuante. Curelele personalizate au un pret de 59 lei. Suporta functii precum apelare, raspuns sau respingere, insa o face numai conectat la smartphone, nu este dotat cu un slot pentru cartele SIM.

Advertisement

Ceas smart "romanesc" cu pret mic, Allview Connect G

Allview Connect G este dotat cu functii pe care deja le cunoastem. Numara pasii parcursi, monitorizeaza presiunea arteriala, somnul, ritmul cardiac, are alarma, cronometru, multiple moduri de afisare, difuzor, functie de vibratie, etc.

Ceas smart "romanesc" cu pret mic, Allview Connect G

Concurenta in acest segmen de ceasuri inteligente super accesibile este una destul de mare si cred ca succes il au cele care se bucura de un design cat mai atractiv si macar o dotare care sa iasa in evidenta. Si de ce nu, ocazional ajuta si o oferta precum aceasta, perechea de casti cadou.

Ceas smart "romanesc" cu pret mic, Allview Connect G

Ecranul lui Allview Connect G are o diagonala destul de mare si asta poate fi un punct forte.  Este un LCD de 1.7 inch, full touch cu sticla 2.5D. Exista si rezistenta la apa si praf, insa IP67, nu 68. Iata si alte specificatii tehnice (dar nu inteleg de ce nu ofera incarcator in cutie!?!):

Advertisement
CategorieDetalii
Dimensiuni44.5×36.5×11 mm
Greutate50g
Display

LCD

color full touch

Rezolutie240x280px
Dimensiuni1,7″
TouchscreenCapacitiv, Da
2,5DDa
ProcesorGR5515+AC6956A
AlertaVibratii/ Sunet
DataBluetooth Da V5.1
Caracteristici

Carcasa Aliaj zinc

Plastic

Monitorizare ritm cardiacDa
OximetruDa
Presiune arterialaDa
Monitorizare pasiDa
Monitorizare caloriiDa
Activitati sportiveDa
CeasDa
Apelare/Raspuns/Respingere apelDa
Monitorizare somnDa
Notificare apelDa
Notificare mesajDa
Control muzicaDa
AI voice (Google Assistant)Da
Voice recorderDa
Control camera tel la distantaDa
VremeDa
Gasire ceasDa
MicrofonDa
DifuzorDa
CuloriNegru, Auriu, Albastru
CompatibilAndroid, iOS
CertificareIP67
BaterieLi-pol 230mAh
Incarcator

5V 0,5A

Advertisement

(nu este inclus)

 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des