Connect with us

Stiri despre telefoane

Care sunt cele mai bune telefoane din lume in acest moment

Published

on

TOP 10 cele mai performante telefoane la nivel global, este vorba tot despre clasamentul aplicatiei AnTuTu. Dar de data aceasta, ei ne arata cum sunt pozitionate modelele care se vand global.

Si este destul de ciudat ceea ce vede, asta deoarece difera destul de mult in comparatie cu pozitionarea telefoanelor vandute in China. Spuneam in acel articol ca sunt surprins de lipsa modelelor Samsung, dar iata ca acestea sunt prezente de data aceasta si chiar ocupa o buna parte a clasamentului.

Oricum, sunt multe terminale disponibile si in China dar si international, este stranie decizia AnTuTu de a le diferentia in acest mod. Dar cum pe noi ne intereseaza mai mult sa vedem care sunt cele mai performante vandute la nivel global, cred ca relevanta are ceea ce vedem mai jos.

Advertisement

Nu ne suprinde absolut deloc dominarea Qualcomm, procesoarele Snapdragon 8 Gen 2 sau Gen 1 fiind la loc de cinste niunun MediaTek nu isi face simtita prezenta. Dar modul de a culege date pe care aplicatia aceasta in foloseste este putin mai complex si nu inseamna ca solutiile MTK nu ofera performante foarte bune.

Red Magic 8 este vedeta, smartphone ce se vinde in mai multe versiuni si variante.  De pe locul 2 ne zambeste un model Asus de gaming, Rog 7 cu 16GB memorie RAM.

Xiaomi 13 ocupa un loc pe podium si sub el in vedem pe Galaxy S23+, cu doua locuri peste S23 Ultra. Urmeaza chiar si un pliabil, tot Samsung si pe pozitia 9 un veteran lansat la inceputul anului, adica OnePlus 11.

Advertisement

AnTuTu calculeaza scorul total printr-o serie de teste specializate care evalueaza diferite aspecte ale performantei. Testele includ, performanta procesorului, GPU, a memoriei RAM si a memoriei interne, precum si capabilitati precum multitasking si viteza de redare a datelor.

Aplicatia a fost scoasa din Google Play Store deoarece ar fi incalcat politica de colectare a datelor.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des