Acasă Telefoane Chinezesti Clip video interesant despre constructia lui Ulefone Paris

Clip video interesant despre constructia lui Ulefone Paris

1

Clip video interesant despre constructia lui Ulefone Paris – Cei de la Ulefone au publicat un filmulet destul de interesant pe YouTube in care vedem detalii despre cum se fabrica cadrul metalic al telefonului Ulefone Paris.

Veti vedea cum dintr-o bucata bruta de aluminiu ia nastere cadrul telefonului printr-o serie de procese tehnologice computerizate – asta pentru cei ce mai cred ca aceste telefoane sunt facute pe vapor 😉 Piesele sunt fin taiate printr-o tehnologie laser apoi finisate pentru a avea o suprafata neteda si de calitate.  

Partea finala și cea mai impresionanta este dezoxidarea laser, proces care a fost terminat în 2 secunde pentru fiecare bucata de cadru, reusind astfel ca intr-o singura zi sa fie construite mii de astfel de piese.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=PaNbHF9UONU&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Astfel, cei de la Ulefone sustin prin acest filmulet si comunicat de presa atasat ca au pus accent pe calitate constructiei, design si finisaje premium. Si trebuie sa recunoastem ca este destul de impresionant sa vadem cum o bucata masiva de metal se transforma intr-o piesa fina si de calitate, o componenta a unui telefon mobil.

REVIEW ULEFONE PARIS

1 COMENTARIU

  1. buna am cumparat si eu un ulefone paris sant multumit de el doar ca am o problema la el cand sun pe cineva sau sant sunat nu se aude asa de bine sunetul la cel care ma suna respectiv la cel pe care l-am sunat nu se aude destul de clar.multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.