baterie

CUBE iWork8 Air este o tableta dual boot si cu specificatii tehnice bune

CUBE iWork8 Air este o tableta dual boot si cu specificatii tehnice bune

CUBE iWork8 Air este o tableta dual boot ce vine direct de la unul dintre cei mai importanti producatori de tablete chinezesti si desigur ca ma refer la Cube si daca veti cauta in cadrul magazinelor din China, veti vedea ca pa langa tablete veti casi si accesorii pentru ele, insa nu si telefoane. Mai sunt cativa producatori ce inca raman pe tablete, vezi Onda sau Chuwi si cred ca pentru un viitor stralucit ar trebui sa se reorienteze deoarece piata tabletelor nu merge chiar atat de bine la ora actuala si nici nu cred ca se intrevede un viitor bun!

CUBE iWork8 Air este o tableta dual boot si cu specificatii tehnice bune

Insa, CUBE iWork8 Air pare a fi o tableta chiar ok daca ma uit strict pe specificatiile tehnice si are un pret ok in cadrul magazinului everbuying.net, acestia o vand contra sumei de 95.99 USD si este o tableta ce are 2 sisteme de operare preinstalate, insa acestea nu pot rula simultan asa cum va imaginati… Este vorba despre Windows 10 si Android Lollipop 5.1, trecerea intre cele doua sisteme de operare se face din meniu, tableta reporneste apoi cu sistemul selectat.

CUBE iWork8 Air este o tableta dual boot si cu specificatii tehnice bune

CUBE iWork8 Air are un display de tip IPS cu diagonala de 8″ si rezolutie foarte buna, adica 1920 x 1200 pixeli si este un ecran capacitiv, multitouch in 5 puncte, asta inseamna ca suporta 5 atingeri simultan.

Procesorul este un Intel Cherry Trail Z8300 ce ruleaza pana la 1.44 GHz si are 4 nuclee, tableta 2GB memorie RAM si 32 GB stocare interna, stocare ce poate fi marita cu ajutorul unui card de memorie de maxim 128 GB. Daca va intrebati care ar fi cel mai mare minus al acestui produs, eu spun ca 3G-ul. Insa, tableta de la Cube are totusi WiFi, Bluetooth si conectivitate HDMI plus USB 2.o, este fabricata din plastic, are un acumulator de 3500mAh, sistem audio DTS, cantareste 314 grame si masoara aproape 10 mm in grosime.

untitled

Oferta pentru CUBE iWork8 Air poate fi vazuta accesand acest link, tableta este la reducere acum si in dreptul pretului pot fi vazute si cate bucati mai sunt disponibile pe stoc la acest pret.