Acasă Telefoane Chinezesti Cubot Max 4G, proapspat lansat cu ecran HD si diagonala de 6″

Cubot Max 4G, proapspat lansat cu ecran HD si diagonala de 6″

5

Cubot Max este un telefon proaspat lansat de catre companie, smartphone prin care compania ataca si segmantul telefoanelor mobile cu diagonala uriasa, adica 6″, telefonul cred eu ca este un competitor pentru Leagoo Shark 1, smartphone cu specificatii tehnice aproape identice. Un review complet in limba romana pentru acest Leagoo Shark 1 puteti citi aici.

Cubot Max apare deja in oferta magazinelor online cu statusul de precomanda, un exemplu bun este si magazinul gearbest, magazin ce-l afiseaza deja spre vanzare la un pret de 179.99 dolari, ca o comparatie va spun ca telefonul Shark 1 costa tot acum pe gearbest.com 160 USD, pret asemenator.

De altfel, cred ca sunt singurele telefoane chinezesti la ora actuala cu display de 6″, asta inseamna ca nu prea au o concurenta mare pe acest segmant, cel al telefoanelor cu display mare.

cubotmax

Max are conectivitate 4G LTE si cu siguranta este o veste buna, FDD-LTE 1800/2100/2600MHz sunt benzile in care lucreaza. Daca tot am amintit de Leagoo Shark1, spre deosebire de el, acest Cubot este fabricat din plastic, mai exact carcasa spate este din plastic si poate fi indepartata, probabil ca numai rama este din metal sau dintr-un material ce imita metalul. Observ din imaginile de prezentare ca rama este intrerupta de zone din plastic sub care in mod normal ar trebui sa se gaseasca antenele GSM, WiFI, GPS si Bluetooth, probabil ca este asa sau probabil ca este un truc al producatorului care sa ne sugereze prezenta unei rame metalice.

cubot max2

La nivel de design, Cubot Max nu pot spune ca impresioneaza sau ca aduce ceva noutati, este un phablet cu un design standard pana la urma si nici nu se bucura de functii speciale sau ceva de genul asta. Totusi, este un telefon ce merita sa fie bagat in seama deoarece are totusi un ansamblu hardware destul de bun si un pret atractiv, 179.99 dolari ar insemna in jur de 720 lei.

Specificatiile tehnice le vedeti in tabelul de mai jos si tot acolo observam si o comparatie cu modelul Leagoo Shark 1, vedem ca marea diferenta apare la rezolutia ecranului.

[komper pid=198,123 category=1]

Cam atat si despre acest telefon Cubot MAX, detalii suplimentare si eventualele oferte de pret pot fi vazuite accesand pagina produsului din cadrul magazinului.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here