Acasă Telefoane Chinezesti Cubot Note Plus se pregateste de lansare, un alt HIT?

Cubot Note Plus se pregateste de lansare, un alt HIT?

0

Cubot Note Plus se pregateste de lansare, un alt HIT? Putin probabil ca acest telefon sa aiba succesul lui Cubot Note S. Atunci cand l-am prezentat pe acesta pe site, am observat un mare interes pentru modelul lansat la final de 2015.

Note S a fost si este un telefon ok si in 2017, probabil ca inca mai poate fi cumparat. Unitatea testata de androidro.ro in ianuarie 2016, functioneaza perfect si la ora actuala.

La jumatatea lui 2017, lucrurile nu mai stau totusi chiar asa, telefoanele chinezesti sunt extrem de multe. Asta inseamna ca potentialul client are de unde alege si putin probabil ca un telefon cu 3GB RAM sa mai atraga atentia asa mult.

cubot note plus se pregateste de lansare, un alt hit?

Noul Cubot Note Plus va avea 3GB RAM si 32GB stocare, procesorul va fi unul quad core. Discutam despre MediaTek MT6737T, 4 nuclee ce ruleaza pana la 1.5GHz in acest caz.

Acest MTK se regaseste la ora actuala si pe Leagoo T1 Plus, Asus Zenfone 3 MAX, Doogee X7 PRO, Bluboo Edge, Umi Diamond X, Doogee Shot 1, Elephone S7 Mini, etc.

Designul acestui nou terminal este totusi unul mai modern, pare a avea o constructie unibody. Spun “pare” deoarece in partea de jos (dreapta) gasim o mica fanta de unde putem scoate carcasa din spate. Automat, asta inseamna ca acel capac este din plastic si ca liniile pentru antene au rol pur decorativ.

cubot note plus se pregateste de lansare, un alt hit?

Lista dotarilor continua printr-un display cu rezolutie buna, un panou IPS cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli. Diagonala este de 5.2″, sticla de tip 2.5D, ramane de vazut daca aceasta sticla dispune si de protectie.

Cubot Note Plus va fi lansat in luna august cu o baterie de 2700 mAh, camera foto principala de 16MP cu PDAF, cea pentru selfie are tot un senzor de 16MP.

cubot note plus se pregateste de lansare, un alt hit?

Telefonul are si un senzor de amprente, nu lipseste conectivitatea de tip 4G LTE, USB 2.0, Bluetooth 4.1, WiFi si GPS sunt detalii care iinchid pentru moment lista dotarilor.

Telefonul va ajunge in curand si in magazine, pretul se va situa in jur de 150 USD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here