Cum Intri In Safe Mod Pe Android

578

Cum Intrii In Safe Mod Pe Android

Poate fi un tutorial util in multe cazuri sau vi se poate parea fara sens, depinde de problema. Functioneaza pe modele de la producatori precum Nexus, LG, Huawei, Motorola sau Sony.

Pe telefoanele Allview nu functioneaza, cel putin nu pe un Viper cu firmware customizat 4.2.2.

Safe mod, a nu se confunda cu recovery sau CWM este un mod asemanator cu cel de pe Windows in care sistemul de operare se incarca, insa sunt activate numai fisierele de baza si nu cele extra, aplicatiile instalate sau anumite parti de design.

Telefonul va incarca strict fisierele necesare rularii in buna conditie, mod util pentru cei carora telefonul le face probleme si nu il mai pot folosi in bune conditii.

safemodandroid Cum Intri In Safe Mod Pe Android

Poti intra in safe mod si apoi sa stergi anumite aplicatii pe care le crezi responsabile de aparitia unor probleme sau sa refaci anumite setari pe care le crezi necesare ca sistemul de operare sa functioneze in parametrii optimi.

Apoi repornesti telefonul si totul ar trebui sa decurga ok.

Pentru a intra in safe mod pe Android, apasa tasta “power off “pana iti apare meniul de unde ar trebui sa alegi ca telefonul sa se opreasca, numai ca in loc sa faci asta vei apasa cateva secunde pe “power off”. Telefonul te va informa ca esti pe cale sa intrii in safe mod.

 

CITESTE SI:  O alta inselatorie pe Facebook? Mistery box in Romania!

5 COMENTARII

  1. Daca intru in safe mod si tabletul nu este rootat,sterg o aplicatie care a fost montat din fabrica dupa ce repornesc tabul aplicatia se remonteaza automat.Asta fiind partea mai fericita,partea cea proasta este cand tabul nici nu mai reporneste avand un element lipsa cea stearsa fiind parte integrata din sistem.Daca nu este rootat nu cred ca va functiona perfect dupa cele scrise mai sus.
    Sfaturi – pareri?

  2. NU MERGE SA INTRU IN SAFE MODE PENTRU CA FABRICANTUL A SCOR ANUMITE OPTIUNI DIN ANDROID. SA LE STEA IN GAT. NASOL CA UN NEXUS E ASA SCUMP. STIU CA ARTICOLUL E VECHI DAR AM DAT CAUTARE PE GOAGĂL SA CAUT CE E ALA SAFE MODE. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord