Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum setezi un fundal video sau foto in apel pe telefoanele Samsung

Published

on

Ai un telefon Samsung si te-ai saturat de imaginea pe care ecranul ti-o arata atunci cand cineva te suna? Hai sa schimbam asta si sa-l facem mai modern, important este sa ai un telefon sub acest brand, dar unul care ruleaza o interfata grafica One UI 5.1 sau 5, nu am incercat cu variante anterioare, posibil sa nu difere tutorialul.

fundal video sau foto in apel

Si cel mai interesant aspect, poti chiar ca pe display sa se afiseze un clip video interesant atunci cand primesti un apel, sunt niste elemente grafice interesante, animate si colorate, super interesant. Daca nu vrei un video, poti seta o imagine de fundal, alta fata de cea standard, monotona.

Am sa va arat cum puteti toate acestea la modul general, dar si in functie de contact. Mai precis, puteti schimba aceste aspecte in functie de persoana care te suna! Iata ce trebuie sa faceti, nu dureaza deloc mult si rezultatul final este chiar dragut!

Advertisement

Fundal video sau foto in apel

1 – Accesati aplicatia de apelare telefonica

2 – Cautati cele 3 puncte suprapuse, prin ele ajungeti in meniul de setari

3 – Ati ghicit, urmeaza sa apasati pe “Setari”, optiunea de jos

Advertisement

4 – Alegeti acum “fundal apel”, dar vedeti ca sunt mult mai multe setari disponibile, puteti sa va jucati cu ce vreti pe acolo

5 – In partea de jos a ecranului, apasati pe “Fundal”

6 – De aici va alegeti clipurile video sau daca vreti, apasati pe acel + din partea de sus, deschideti galeria si alegeti orice imagine din galerie!

Advertisement

fundal video sau foto pe telefoanele

Selectam video sau fundal pentru o anumita persoana

fundal apel telefon samsung

Putem si mai mult sa facem cu ajutorul acestui tutorial, ma refer la posibilitatea de a seta un clip video sau o imagine unui anumit contact din agenda unui telefon Samsung. Pentru a face asta, deschideti aplicatia “Contacte” sau daca va este mai simplu, ramaneti in cea de telefonie si alegeti “Contacte” din partea de jos e ecranului.

1 – Apasati pe numele dorit din agenda

2 – Alegeti “Editare”, gasiti optiunea aceasta in partea de jos

Advertisement

3 – Mai departe, apasati pe “Vizualizare extinsa”.

4 – Cautati si selectati “Fundal apel”.

5 – De aici incolo, urmati pasii descrisi anterior, adica la modul general. Asta a fost tot!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des