Connect with us

Telefoane mobile noi

Cum vor arăta noile Google Pixel 9 și Pixel 9 Pro

Published

on

Google se pregătește pentru lansarea noii sale serii de smartphone-uri, Pixel 9, așteptată să debuteze în a doua jumătate a anului 2024. Așa cum știm, modelel Pixel nu vin oficial în Romania!

Printre cele mai așteptate este Pixel 9 Pro, care promite să aducă o serie de îmbunătățiri față de generațiile anterioare.

Conform informațiilor oferite de MySmartPrice în colaborare cu leaker-ul OnLeaks, Pixel 9 Pro va avea un ecran plat de aproximativ 6,5 inch, o dimensiune ce pare să fie mai mică comparativ cu modelul anterior.

Advertisement

Se pare că va avea un notch central și margini subțiri pe toate cele patru laturi ale ecranului.

Pe lângă designul destul de ok, Pixel 9 Pro se remarcă prin prezența unei insule de camere actualizate. Acesta va include trei camere în partea din spate, dintre care una va fi un senzor teleobiectiv, posibil de tip periscopic, sugerând astfel un accent pe îmbunătățirea capacităților de zoom.

Pixel 9 Pro cu modulul camerelor usor modificat

Cum vor arăta noile Google Pixel 9 și Pixel 9 Pro

Una dintre camerele din spate ar putea beneficia de suport pentru diafragma variabilă, o caracteristică ce ar putea oferi o flexibilitate mai mare în fotografie.

Randările 5K ale telefonului arată că butoanele de alimentare și de volum vor fi situate pe latura dreaptă, în timp ce partea stângă va rămâne curată, cu excepția marcajelor pentru antenă.

Advertisement

Google Pixel 9 Pro

În partea de jos a dispozitivului se vor găsi portul USB Type-C, grila difuzorului și tava pentru cardul SIM, iar în partea de sus vor fi situate antena mmWave și un microfon. Dimensiunile sunt  162,7 x 76,6 x 8,5 mm, extinzându-se la 12,0 mm odată cu modulul camerei.

Pentru moment, alte detalii tehnice despre seria Pixel 9, inclusiv specificațiile hardware și software, rămân necunoscute.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des