Connect with us

Telefoane mobile noi

Honor Magic6 Pro este un telefon frumos cu lansare in 11 ianuarie 2024

Published

on

Honor a dezvaluit designul oficial al noului lor smartphone, Honor Magic6 Pro, marcand un inceput incitant pentru anul 2024.

Programat sa fie lansat pe 11 ianuarie, Honor Magic6 Pro promite sa aduca inovatii majore in gama companiei. CEO-ul Zhao Ming a vorbit despre filozofia de design a noului model, care combina elemente istorice, naturale si estetice moderne.

Designul simplist al telefonului este inspirat din istoria civilizatiei si frumusetea naturii, avand un aranjament distinctiv al camerelor.

Advertisement

Ming a descris forma exterioara a telefonului ca fiind clasica amestecand elemente patrate si rotunde, si este inspirata din civilizatia chineza veche de 5.000 de ani. Designul este influentat de populara forma de diamant “Jade Cong”, simbol al istoriei si excelentei estetice in ceasurile de lux.

Seria Honor Magic6 introduce si noua schema de culori Haihuqing, inspirata de minunile naturale ale Pamantului,  facand telefonul extrem de recognoscibil si vizual impresionant.

Unul dintre punctele forte ale seriei este sistemul sau triplu de camere posterioare, inclusiv un obiectiv telefoto periscop cu un zoom digital de pana la 100x si o camera principala cu diafragma variabila. Specificatiile camerei indica un angajament pentru imagistica de inalta calitate si pentru satisfacerea nevoilor variate ale utilizatorilor.

Advertisement

Magic6 Pro va avea display curbat cu notch generos

Honor Magic6 Pro va fi disponibil in mai multe culori, printre care si negru, verde, mov si alb. Telefonul va fi oferit in variante de stocare de 256GB, 512GB si 1TB, asigurand utilizatorilor suficient spatiu pentru date si aplicatii. Cu aceste caracteristici, Honor Magic6 Pro se pozitioneaza ca un dispozitiv tehnologic avansat.

Desigur, conteaza si dotarile tehnice complete, nu numai partea de design. Insa, trebuie sa asteptam momentul lansarii pentru a vedea despre ce este vorba cu adevarat si ce pret de vanzare va avea.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des