Connect with us

Stiri despre telefoane

Sameday program livrari daca livreaza sambata si duminica

Published

on

Curierul Sameday livreaza sambata si duminica? Acesta este unul dintre cei mai mari curieri din tara si probabil ca este unul dintre cei mai buni. eMag se bazeaza pe serviciile sale si o face pentru a asigura o livrare rapida. A doua zi in tara si chiar in aceeasi zi in Bucuresti (in anumite conditii).

De fapt, Sameday este o companie care in anul 2017 a fost achizitionata de catre eMag! Deci, putem spune ca cel mai mare magazin online din Romania, are propria firma de curierat rapid. Acum, sa vedem daca acestia livreaza sambata si duminica.

Duminica nicio firma de curierat nu are program. Livrari exista in aceasta zi, insa numai cu mici exceptii si ma uit spre campania de Black Friday, perioada extrem de aglomerata si de incarcata in care firmele de curierat mai livreaza si duminica.

Advertisement

Sameday livreaza sambata?

Sameday are in acest moment nu mai putin de 2 servicii. Serviciul SAME DAY ce este disponibil în București și zonele limitrofe, pentru colete urgente, cu program extins de livrare în aceeași zi. Programul de livrare este extins, de la 9:00 pana la ora 21:00. Un lucru bun daca ne gandim ca majoritatea clientilor stau la serviciu cal putin pana la ora 18.

Apoi mai este si Serviciul NEXT DAY, ei spun ca livreaza oriunde in țara în minim 24h, în funcție de destinație, conținut și ora la care expediezi coletul. Acum, sa raspundem si la principala intrebare, cea din titlu.

Sameday livreaza sambata? 

Cu ziua de duminica am lamurit-o, iar in legatura cu sambata, raspunsul este DA, livreaza si in aceasta zi. Insa cred ca in functie de volumul de comenzi si nu ctiu in ce proportie garanteaza 100% livrarea in aceasta zi. Important de stiut ca livreaza numai pana la ora 14, deci nu au un program normal. Este valabil pentru ambele tipuri de produse descrise anterior.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des