Acasă Telefoane Chinezesti Dezamagitor, Elephone E4 va avea si el breton sau “notch”

Dezamagitor, Elephone E4 va avea si el breton sau “notch”

0
nofollow

Dezamagitor, Elephone E4 va avea si el breton sau “notch”, depinde cum vreti sa-i spuneti. Si spun dezamagitor, gandindu-ma la faptul ca cei de la Elephone erau pe calea cea buna, nu anuntasera asemenea “specimene” de telefoane pana acum!

Tocmai ce scrisesem recenzia pentru Elephone U, cand vine aceasta veste ca o bomba. Elephone E4 isi dezvaluie astazi primele specificatii si normal, “bretonul” ne sare in ochi pentru prima data.

Mai mult, ne duce cu gandul la un iPhone X. Dar de ce sa-i comentam pe cei de la Elephone cat timp Huawei sau Asus au o lipsa totala de inspiratie? Daca nume grele au ajuns sa se copieze intre ele, ce asteptari sa avem de la aceste telefoane chinezesti?

elephone e4Desi bretonul vine in mai multe forme, in cazul lui Elephone E4, el pare sa semene leit cu cel intalnit pe Apple iPhone X. Acest producator din China nu ne da prea multe detalii tehnice, stim totusi ca va avea un display de tip 18:9 (probabil unul de 6″) si un procesor MediaTEK Helio P23, acesta are 8 nuclee si ofera telefonului performante destul de bune.

Elephone E4  elephone e4
Elephone E4

Pare a avea un singur senzor foto principal, dispus si el ca cei de pe telefonul iPhone. Probabil ca Elephone E4 nu va costa foarte mult, asteptam si restul detaliilor tehnice pentru a ne face o idee mai buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here