Connect with us

Stiri despre telefoane

Despre comenzile anulate de Samsung Note 7 si despre “bateriile” cu problema!

Published

on

Credeti ca masinile Volkswagen se vor vinde mai slab dupa scandalul cu privire la programarea frauduloasă a motoarelor diesel TDI produse în intervalul 2009-2015,  ele depășind de până la 35 de ori limita legală în condiții normale de exploatare?

Nu! Ele se vor vinde la fel de bine si de acum inainte si vor ramane niste produse de calitate, exact asa cum si telefoanele Samsung sunt si vor ramane de calitate, asta in ciuda faptului ca majoritatea telefoanelor Samsung Galaxy Note 7 vandute in Romania dar si pe plan international vor fi “rechemate in service”. Pe plan local, exista totusi comenzi anulate sau intarziate, in special la Orange.

Sunt probleme ce pot aparea peste tot si daca cei de la Volkswagen au facut-o intentionat, cu siguranta ca nu asa se pune problema in cazul telefoanelor Samsung si cu siguranta ca pana la urma este o lovitura de imagine pentru companie, insa nu cred ca lumea nu va mai cumpara Note 7 de acum incolo, insa ma astept ca cei de la Apple sa devina putini ironici in privinta asta.

Advertisement

 

Potrivit celor de laSamsung, au fost înregistrate la nivel global aproximativ 35 de cazuri în care telefoane Samsung Galaxy Note7 au luat foc sau au fost deteriorate în timpul procesului de încărcare a bateriei.

Cei care au cumpărat deja un telefon Samsung Note7 îl vor putea schimba cu unul nou în următoarele săptămâni. Comapania a oprit în acest moment vânzările modelului pe toate pieţele pe care era disponibil oficial, vor fi înlocuite aproximativ 2,5 milioane de unităţi Note7 livrate deja către parteneri şi consumatori.

Advertisement

 

 

Sursa problemelor o reprezintă bateriile de pe smartphone-uri, potrivit unui oficial Samsung, citat de Yonhap News. Nu se ştie în acest moment dacă vor fi rechemate toate telefoanele vândute până acum sau doar cele care includ baterii cu probleme. Compania a anunţat că investighează problema şi că „este dedicată angajamentului de a livra produse de cea mai bună calitate clienţilor”

Advertisement

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171