Acasă Stiri Android Si Noutati Despre procesorul lui Allview X6 Xtreme, Helio P70

Despre procesorul lui Allview X6 Xtreme, Helio P70

3
nofollow

Allview X6 Xtreme a fost anuntat in cadrul MWC 2019 si va sosi in curand. Trebuie sa fim sinceri si sa apreciem ca de data aceasta, cei de la Allview ne aduc altceva. Puteau sa aleaga un telefon dotat, dar cu un design clasic. Cu toate astea, Allview X6 Xtreme va fi un smartphone modern si cu un design elegant.

allview x6 xtreme

Mai exact, va fi dotat cu o caracterstica pe care nu o intalnim chiar pe toate telefoanele mobile. Este vorba despre o camera foto motorizata, cea frontala si senzor de amprente integrat in display. In acest mod, scapam de orice fel de notch si ecranul nu este intrerupt de nimic. Astfel, creste raportul dintre suprafata frontala si display.

Allview X6 Xtreme va avea si un pret accesibil, 299 euro. Chiar si asa, telefonul va avea unul dintre cele mai noi si mai puternice procesoare de la MediaTEK, este vorba despre Helio P70, dezvaluit la finalul anului trecut. Este fabricat pe o tehnologie de 12nm, are 8 nuclee (4xCortex A73), placa grafica de tip Mali-G72 (900MHz) si RAM LPDDR4x 1800 MHz.

allview x6 xtreme

Detalii mai multe, sosesc prin intermediul unui comunicat oficial, il puteti citi si voi mai jos:

“Fața de versiunea anterioara (P60), noul procesor generează o performanța îmbunatațita cu pana la 13% și ofera suportul necesar ecranelor de tip FULL VIEW, la o rezoluție Full HD +.

Puterea de procesare AI crește pana la 30% în comparație cu modelele anterioare, Allview X6 Xtreme oferind utilizatorului experiențe superioare. Camerele flagship-ului surprind fotografii uluitoare și realizeaza filmări de invidat, iar puterea de procesare în cazul gaming-ul este cu până la 35% mai bună.

Folosind tehnologia Core Pilot 4.0, alaturi de UX monitoring și Energy Aware Scheduling (EAS+), Allview X6 Xtreme aduce performanțe sporite, eficiența în economisirea resurselor și managementul optim al temperaturii.

În plus, modemul de ultimă generație integrat în interiorul lui X6 Xtreme, este capabil de conexiune DUAL VOLTE/ DUAL VoWIFI. Alaturi de sistemul inovativ Transmission Antenna Switching (TAS 2.0) asigura calitate maxima pentru convorbiri și transfer de date.”

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here