Acasă Telefoane Samsung Detalii despre Samsung Galaxy A9, un mid-range dotat si pret bun

Detalii despre Samsung Galaxy A9, un mid-range dotat si pret bun

0

Detalii despre Samsung Galaxy A9, un mid-range dotat si pret bun – Sa ne intelegem de la inceput ca atunci cand zic pret bun ma refer la Samsung si nu la telefoane produse de companii mai putin celebre, pretul lui Samsung Galaxy A9 va fi de aproximativ 450-475E  in Europa, adica in jur de 2000 de lei, pret bun pentru dotarile pe care le veti vedea in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy A9 va fi lansat cel mai probabil la sfarsitul lunii decembrie sau inceputul anului viitor si cred ca va fi modelul ce va anunta Samsung Galaxy S7, deoarece intre cele doua lansari nu cred ca cei de la Samsung sa vina cu ceva nou pe piata.

Va fi un phablet de dimensiuni mari, un ecran Super AMOLED de 5.5″ cu rezolutie FHD si 401 ppi densitatea de pixeli, constructie metalica si unele surse spun ca va veni direct cu Android 6.0 Marshmallow! 

rt

Procesorul va fi un octacore de tip Qualcomm MSM8976 Snapdragon 620 / 4x ARM Cortex A72, 4x ARM Cortex A53 ce va lucra impreuna cu o placa grafica tot de la Qualcomm, modelul Adreno 510. Utilizatorii vor beneficia de 3GB memorie RAM (LPDDR3 933MHz dual-channel) 32GB stocare interna, camera foto cu senzor de 16MP ce va filma din pacate numai 1080p cu toate ca procesorul este capabil de filmare la rezolutie 2160p.

Optional va fi si DualSIM cu conectivitate 4G, Bluetooth 4.1, NFC, WiFi si posibil tehnologia Qualcomm Quick Charge 2.0. Inca nu se cunosc detalii legate de acumulator, grosime sau greutatea lui Samsung Galaxy A9.

Vom reveni cu detalii 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here