Acasă Telefoane Chinezesti Detalii si pret pentru noul telefon CUBOT Dinosaur cu 3GB RAM

Detalii si pret pentru noul telefon CUBOT Dinosaur cu 3GB RAM

1

Dupa experienta destul de placuta cu un Cubot Note S, prezint astazi o lansare noua, adica modelul CUBOT Dinosaur, telefon cu 4G, 3GB memorie RAM si un pret excelent pentru specificatiile sale tehnice.

Recunosc ca numele de CUBOT Dinosaur este destul de indraznet, telefonul deja a intrat in oferta unui magazin din China si are statusul de precomanda. Desi spuneam ca specificatiile tehnice sunt excelente pentru pretul de numai 120 USD, adica in jur de 480 de lei, observ ceva in tabelul de mai jos care ma intriga. Este vorba de procesorul MTK6735 64bit pe care cei de la Cubot l-au imperecheat cu 3GB RAM, imperechere destul de nefericita.

Detalii si pret pentru noul telefon CUBOT Dinosaur cu 3GB RAM

Oricum, nu cred ca sunt probleme grave, procesorul este totusi unul ce lucreaza la 1.3 GHz, preferam totusi unul o idee mai puternic daca tot au pus 3GB RAM. Mi-e teama sa nu “omoare” putin din avantul memoriei RAM.

Iata si tabelul cu detaliile complete despre CUBOT Dinosaur :

[komper pid=134 category=1]

1460538583323767 Detalii si pret pentru noul telefon CUBOT Dinosaur cu 3GB RAM

CUBOT Dinosaur pare destul de interesant si la capitolul design dar destul de clasic, disponibil pe negru, alb sau pe auriu si cred ca ultima varianta arata cel mai bine. In rest, daca a imprumutat cate ceva de la Cubot Note S este pe drumul cel bun si spun asta deoarece am testat acel Note S si chiar mi-a lasat o impresie buna. Sincer sa fiu, nu cred ca bateria declarata de 4150mAh, cred ca producatorul a exagerat putin la acest capitol asa cum a facut si cu modelul precedant.

Oricum, pretul este unul bun si oferta este disponibila in pagina magazinului, puteti arunca o privire si pe aceste oferte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here