Acasă Stiri Android Si Noutati Din seria celor mai tampite teste efectuate pe telefoane, avem un exemplar...

Din seria celor mai tampite teste efectuate pe telefoane, avem un exemplar nou

2

Dupa cum am mai spus si in articolul precedent, cel legat tot de testele pur si simplu idioate facute de cativa vlogeri doar de dragul de a le face si a aduna vizualizari, mai avem astazi inca un exemplu de test stupid, inutil si mai mult ca sigur prezinta situatii in care nu va veti pune telefonul vreodata.

Cum am spus si in articolul prezentat mai sus, in afara de al scapa pe jos sau sa il zgarii cu ceva nu cred ca se pune problema de telefoane prajite, fierte, bagate in azot lichid, taiate cu o Katana sau aruncate intr-un tocator de hartie. Va las doar sa urmariti videoclipul de mai jos si sa trageti din nou singuri concluziile.
Internetul este plin de astfel de teste idioate si sunt multi cei care le vizioneaza dar pentru ce?

Cel mai probabil cred ca cei care le fac sunt “sponsorizati” cu aceste telefoane si nu le cumpara doar pentru a le strica, insa cea mai mare atractie este numarul de vizualizari ale videoclipurilor, ai un subiect interesant sau care atrage publicul asa o sa ai mai multe vizualizari si implicit mai multi bani castigati din reclama.
Nu stiu daca in cazul tuturor este asa, insa cel mai probabil majoritatea urmeaza aceasta linie iar videoclipurile rezultate te fac mai mult sa razi la ce teste s-au putut gandi si nu sa exclami de bucurie atunci cant telefonul este facut bucati sau nu.
Cert este ca aceasta moda nu se va opri in niciun caz deoarece aduce bine cam tuturor partilor implicate, nu o sa fac teoria conspiratiei aici nu cred ca firmele “comanda” aceste teste pentru a-si dovedi superioritatea ci ca doar sunt multi oameni curiosi si avizi dupa vizualizari care in timpul liber (sau programul de lucru, depinde) mai incearca si ei ceva nou, un baros, o bormasina, un concurs de tragere cu funia intre masini, cam la orice s-ar putea gandi un om obisnuit. 😉

2 COMENTARII

  1. Nu cred ca sunt sponsorizați.Pur si simplu au bani si nu au ce sa facă cu ei. Nu înțeleg de ce o firma ar oferi telefoane doar ca să fie distruse in teste care nu își au rostul.Si totuși s-ar putea sa ai dreptate cu vizualizările. Ar putea fi o strategie de a face reclama produselor.Dar nu ar fi fost o reclama mai buna daca telefoanele ar fi fost supuse la teste pe care le-ar fi trecut?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here