baterie

Docooler M9S-PRO, un Smart TV Box cu Android Lollipop la numai 30USD

Docooler M9S-PRO, un Smart TV Box cu Android Lollipop la numai 30USD

Docooler M9S-PRO, un Smart TV Box cu Android Lollipop – Vorbim despre un alt TV Box din oferta magazinelor online, unul cu pret destul de mic sipentru care cei de la tomtop.com ofera si un cupon de reducere, acesta este m9spro, cupon ce poate scadea pretul acestui gadget cu inca 5 dolari.

Fata de restul dispozitivelor de tip TV BOX pe care le-am prezentat pe site, acesta pare ceva mai dotat si cel mai mult mi-a atras atentia placa grafica, una Penta-Core, placa grafica inclusa in procesorul Amlogic S905 Cortex-A53, procesor cu 4 nuclee si destul de des intalnit pe astfel de dispozitive, insa un procesor ce nu este intalnit si pe telefoanele mobile sau pe tablete.

6666666

Docooler M9S-PRO este un dispozitiv ce poate transforma televizoarele compatibile intr-unele cu sistem de operare Android 5.1 Lollipop. Practic, cu ajutorul acestui gadget iti transformi un televizor clasic intr-unul SMART ce poate rula aproape orice, de la Google Play si YouTube pana la jocuri, filme la rezolutie inalta sau il poti folosi pentru navigarea la internet.

777

Pe hartie, specificatiile tehnice suna destul de bine, insa nu as putea spune cu exactitate daca acest gadget se comporta asa cum ar trebui si in exploatarea zilnica, chiar sunt curios ce poate face un astfel de dispozitiv si am sa incerc sa le cer magazinelor unul spre review pentru a ma convinge personal de calitatea lor dar si daca sunt sau nu utile.

V2321EU-1-47a4-0avy

Specificatiile cele mai importante ar fi urmatoarele:

Procesor Amlogic S905 Quad-Core 64bit Cortex-A53 la 2.0GHz 

Placa grafica penta-core Mali-450 600MHz+ (cinci nuclee)

Sistem de operare Android Lollipop 5.1

1GB RAM DDR3 si 8GB stocare plus slot carduri de memorie SD / SDHC / MMC pana la 32GB

LAN Ethernet:10/100M, standard RJ-45 port, telecomanda, cablu HDMI inclus in pachet, 4 X USB

Decodare video HD MPEG1 / 2 / 4, H.265, 4K-HD, HD AVC / VC-1, RM / RMVB, Xvid / DivX3 / 4 / 5 / 6 , RealVideo8 /9/10

Suport pentru fisiere video, audio, foto, subtitrari (SRT/SMI/SUB/SSA/IDX+USB ), Skype, aplicatii apk, WiFi, DNLA, Miracast

Cam acestea sunt principalele atuuri ale acestui TV BOX, mai multe detalii puteti gasi direct in pagina produsului, pretul este de aproximativ 30 USD cu tot cu reducerea de 5 dolari prin cuponul m9spro.