DISTRIBUIȚI

Doogee Shoot 2, chinezii au prins gustul telefoanelor cu 2 camere si lanseaza o noua generatie a telefonului “Doogee Shot”, acesta are un design complet schimbat fata de prima varianta, pret decent dar din pacate nici acesta nu straluceste la capitolul detalii tehnice, nici primul nu a facut-o.

Telefonul a fost anuntat oficial, este prezentat pe site-ul producatorului insa nu a intrat insa in oferta magazinelor online, l-am gasit totusi pe aliexpress.com la un pret foarte bun, adica 69.99 USD. Cei de la Doogee au pe pagina lor de Facebook si o promotie prin care acest telefon poate fi cumparat pentru numai 9.99 USD.

Doogee Shoot 2 devine astfel cel mai ieftin telefon cu 2 camere foto (2 senzori diferiti) insa cu toate acestea sunt convins ca nu va straluci la capitolul calitate a imaginilor, cred ca puteau sa-i puna si 10 senzori ca tot nu ar fi reusit sa scoata poze bune, decent este cuvantul care trebuie folosit in acest caz.

Articolul continua dupa reclama:

El vine insa in doua configuratii, prima cu 1 GB RAM si 8 GB stocare interna si una cu 2 Gb RAM si 16 GB stocare, posibil ca varianta mai performanta sa nu coste mai mult de 100 USD.

CITESTE SI:  Cand Doogee MIX apare intr-un articol cumparat pe Forbes

Cele doua camere de 5 MP pot lucra independent una fata de cealalta, compania sustine ca acest telefon foloseste acelasi zoom optic 2X ca cel folosit pe iPhone 7, exprimare destul de ambigua a celor de la Doogee “The Shoot 2 uses 2X Optical zoom that’s used on iPhone 7 Plus Camera”

Doogee Shoot 2

Ambele versiuni folosesc un procesor cu 4 nuclee de tip MTK 6580 1.3 GHz Quad-core ARM Cortex-A7, ARM v7, 28nm, ruleaza sistemul de operare Android 7 Nougat, eista si un senzor de amprente pozitionat (integrat in butonul “home”) in partea din fata a telefonului Doogee Shoot 2, baterie cu o capacitate destul de mare, 3360 mAh, display de 5″ cu rezolutie 1280 x 720 pixeli si rama metalica.

Pana la urma, 69.99 USD nu inseamna un pret tocmai mare pentru specificatiile amimtite anterior, oferta aliexpress.com.

2 COMENTARII

  1. Ce mai poți face cu 1 gb RAM și 8 gb rom? Doar poți folosi telefonul pentru telefonie și SMS. Varianta cu 2 gb RAM și 16 gb rom este mult mai ok pentru folosința de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here