Acasă Telefoane Chinezesti Doogee Shoot 2, chinezii au prins gustul telefoanelor cu 2 camere

Doogee Shoot 2, chinezii au prins gustul telefoanelor cu 2 camere

2

Doogee Shoot 2, chinezii au prins gustul telefoanelor cu 2 camere si lanseaza o noua generatie a telefonului “Doogee Shot”, acesta are un design complet schimbat fata de prima varianta, pret decent dar din pacate nici acesta nu straluceste la capitolul detalii tehnice, nici primul nu a facut-o.

Telefonul a fost anuntat oficial, este prezentat pe site-ul producatorului insa nu a intrat insa in oferta magazinelor online, l-am gasit totusi pe aliexpress.com la un pret foarte bun, adica 69.99 USD. Cei de la Doogee au pe pagina lor de Facebook si o promotie prin care acest telefon poate fi cumparat pentru numai 9.99 USD.

Doogee Shoot 2 devine astfel cel mai ieftin telefon cu 2 camere foto (2 senzori diferiti) insa cu toate acestea sunt convins ca nu va straluci la capitolul calitate a imaginilor, cred ca puteau sa-i puna si 10 senzori ca tot nu ar fi reusit sa scoata poze bune, decent este cuvantul care trebuie folosit in acest caz.

El vine insa in doua configuratii, prima cu 1 GB RAM si 8 GB stocare interna si una cu 2 Gb RAM si 16 GB stocare, posibil ca varianta mai performanta sa nu coste mai mult de 100 USD.

Cele doua camere de 5 MP pot lucra independent una fata de cealalta, compania sustine ca acest telefon foloseste acelasi zoom optic 2X ca cel folosit pe iPhone 7, exprimare destul de ambigua a celor de la Doogee “The Shoot 2 uses 2X Optical zoom that’s used on iPhone 7 Plus Camera”

Doogee Shoot 2

Ambele versiuni folosesc un procesor cu 4 nuclee de tip MTK 6580 1.3 GHz Quad-core ARM Cortex-A7, ARM v7, 28nm, ruleaza sistemul de operare Android 7 Nougat, eista si un senzor de amprente pozitionat (integrat in butonul “home”) in partea din fata a telefonului Doogee Shoot 2, baterie cu o capacitate destul de mare, 3360 mAh, display de 5″ cu rezolutie 1280 x 720 pixeli si rama metalica.

Pana la urma, 69.99 USD nu inseamna un pret tocmai mare pentru specificatiile amimtite anterior, oferta aliexpress.com.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here