Acasă Stiri Android Si Noutati Editia transparenta a lui Xiaomi Mi 9, pret si design

Editia transparenta a lui Xiaomi Mi 9, pret si design

2

Editia transparenta a lui Xiaomi Mi 9 – Cine si-ar dori un telefon transparent? Cred ca sunt destui amatori de asa ceva, insa cei ce nu suporta o husa de protectie pe telefon. oricum, nu este primul Xiaomi transparent, modelul prezentat anul trecut (Mi 8), s-a bucurat si el de o sticla transparenta.

Faza este ca cei de la Xiaomi nu au aplicat un capac clar (numai 0.4mm grosime) si doar atat. Sub el, au stiut ce trebuie sa se vada si chiar au facut cateva “artificii” in acest sens, le vedeti si voi in clipul de mai jos.

editia transparenta a lui xiaomi mi 9, pret si design

Dar nu trebuie sa credem tot ceea ce vedem in poze. Mai exact, componentele pe care le admiram, sunt false. Procesorul nu este acolo si nici macar circuitele observate. Peste placa de baza, este aplicat pur si simplu un autocolant sau alte solutii care sa imite prezenta componentelor principale.
editia transparenta a lui xiaomi mi 9, pret si design

Xiaomi Mi 9 cu sticla transparenta (600 USD), are in dotare un procesor Qualcomm Snapdragon 855 si nu mai putin de 12GB memorie RAM. Multa memorie RAM, dar o buna parte este pusa acolo numai pentru a impresiona, trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem asta. Despre dotarile tehnice oficiale, am discutat in acest articol.

editia transparenta a lui xiaomi mi 9, pret si design

editia transparenta a lui xiaomi mi 9, pret si design

Editia transparenta a lui Xiaomi Mi 9 – In clipul video de mai jos, putem observa inclusiv avest model:

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here