Acasă Telefoane Chinezesti Elephone A6 Mini cu notch waterdop, aproape de lansare

Elephone A6 Mini cu notch waterdop, aproape de lansare

1
nofollow

Elephone A6 Mini este noul telefon anuntat deja de catre acest producator, probabil cea mai buna companie din China si fac referire la cele pe care le numim de rang B. De fapt, cei de la Elephone au tot oferit cateva detalii legate de acest telefon in ultima vreme. Dar acum, apar mai multe date tehnice si cunoastem inclusiv un pret posibil, este disponibil chiar si un mic clip video.

elephone a6 mini

Din pacate, telefoanele produse de catre cei de la Elephone nu se vand in Romania, cu toate ca alti producatori mai mici din China, se bucura de expunere si la noi in tara. A6 Mini este si primul telefon cu notch de tip waterdrop produs de catre acesatsa companie.

elephone a6 mini

Pe site-ul elephone.hk, mai putem observa si alte proiecte super interesante, anul 2019 se pare ca va fi unul interesant in materie de telefoane chinezesti produse de Elephone.

elephone a6 mini

Revenind la acest nou Elephone A6 Mini, el va rula sistemul de operare Android 9 PIE si va fi dotat cu un procesor de tip MTK6761, adica Helio A22 (12nm). Este un procesor destul de nou (2018), dar din pacate, are numai 4 nuclee economice (Cortex A53). Se bucura si de suport pentru inteligenta artificiala, Android Neural Networks API (Android NNAPI).

Elephone A6 Mini – VIDEO

Elephone A6 Mini are un display cu o diagonala de 5.71″, rezolutie HD+, aspect 19:9, fabricat din policarbonat, senzor de amprente amplasat in partea laterala, cu jack audio, doua camere foto principale (16 si 2MP), 4GB memorie RAM si 32GB stocare interna.

Acest smartophone va avea un pret de aproximativ 140 USD, va rula sistemul de operare Android 9 PIE, acumulator cu capacitate de 3180mAh si va intra in oferta magazinelor disponibil in mai multe nuante de culoare. Se pare ca exista si o versiune mai luxoasa, cu spate din sticla (gradient) si pret putin mai mare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here